Rundvisninger

Spilledage

Udvalgte lørdage i teatersæsonen

Tidspunkter

Kl. 9.30 / 11.00

Pris

70,- 


Sæsonen igennem er der på udvalgte dage offentlige rundvisninger med mulighed for at gå teatret efter i krogene. En rundviser fortæller om husets historie, om arkitekturen og udsmykningen. Turen går rundt i hele huset – til de forskellige scener, værksteder, rekvisitkælder mv. Rundvisninger på teatret sker under hensyntagen til kunsten. Der kan være prøver på scener eller i prøvesale samt travlhed på værksteder, der medfører, at vi ikke kan garantere at turen går forbi alle scener og værksteder.

Rundvisningen starter ved teatrets hovedtrappe i Teatergaden og varer ca. 75 min. Entreen er 70 kr. (55 kr. for skoleelever og studerende).

OBS! Vi gør opmærksom på at rundvisningen ikke egnes til gangbesværede da vejen går ad trapper.

Skræddersyede rundvisninger

Større grupper kan træffe aftale om rundvisning på teatret på udvalgte dage. Det koster 65 kr. pr. deltager i grupperundvisninger eller et minimumsbeløb på 1500 kr. For skoleelever og studerende 55 kr. pr. deltager eller et minimumsbeløb på 1000 kr.

Du kan træffe aftale om grupperundvisninger på til arrangement@aarhusteater.dk
Vi tilbyder desuden grupperundvisninger i forbindelse med forestillinger og/eller middag på teatret.

Lyt med i Kulissen

I podcastserien KULISSEN kommer lytteren med rundt i afdelingerne på Danmarks største landsdelsscene.
Hvert afsnit har et tema, der går i spænd med en aktuel forestilling. Podcasten sætter teaterfagligheden højt, og derfor kan man i KULISSEN høre medarbejdere på et teater nørde løs på deres specifikke fagområde.

Hvilke håndværk skal der til for at skabe en teaterforestilling? Og hvem er de mennesker der får teatermagien til at ske?

Du finder Kulissen, der hvor du lytter til podcasts

Vi bruger Cookies! Ved køb af billetter accepterer du automatisk cookies. Læs mere