Billetservice

Kontakt

Mail: billet@aarhusteater.dk
Telefon: 7021 3021

man-fre kl.10-16

Aarhus Teater er i øjeblikket lukket frem til og med 8. juni som følge af nedlukningen i forbindelse med Covid-19. Dette gælder også for personlig betjening. Har du spørgsmål til dit billetkøb eller til dit besøg er du velkommen til at kontakte os.

ÅBNINGSTIDER I BILLETSERVICE

Personlig betjening

Mandag 8. juni kl. 12.00-18.00
Torsdag 11. juni kl. 14.00-18.00
Torsdag 18. juni kl. 14.00-18.00
Torsdag 25. juni kl. 14.00-18.00

Herefter er teatret ferielukket. 
Indgang i Teatergade til højre for indgangen til Store Scene.

På dage med forestillinger på Store Scene og/eller Scala: 
mandag – fredag: 17.00 – 19.30
torsdag 14.00 – 19.30
lørdag 14.00 – 16.00

Derudover åbent for personlig betjening torsdage fra kl. 14.00 – 19.30 (fra uge 33)

Se hvad vi har på programmet her

COVID-19

 

Information om Covid-19 og teaterforestillinger i sæson 20/21

Aarhus Teater følger nøje situationen omkring covid-19 og overholder sundhedsmyndighedernes retningslinjer. Vi garanterer, at alle forestillinger i sæson 20/21 vil blive gennemført i overensstemmelse med anbefalinger og påbud og vi vil gøre, hvad vi kan for at det opleves trygt at gå i teatret. Skulle det i løbet af sæsonen blive nødvendigt at aflyse forestillinger, vil de berørte gæster naturligvis få mulighed for at få refunderet deres billetter (minus gebyr). Omvendt så vil vi også tilbyde at refundere din billet indtil 24 timer før en forestilling, hvis du er syg og er bange for at smitte andre og derfor må melde afbud. 

I kan derfor trygt sikre jer billetter til sæsonens forestillinger allerede nu.

Aarhus Teater Foto Emilia Therese
Sammen hver for sig
covid-19

Retningslinjer

Aarhus Teater følger alle sundhedsmæssige retningslinjer i forbindelse med COVID-19 i forhold til afstandskrav og placering af publikum i teatersalen og i de omliggende publikumsområder. Derfor skal du være forberedt på, at dit besøg på teatret vil ske på en lidt anden måde, end du evt. er vant til. Vi vil gøre alt for at give dig en god og tryg oplevelse. Udover ekstra rengøring, desinficering før hver forestilling og håndsprit, er alle forestillinger i 2020 sat i salg med et reduceret antal pladser i salene. De blokerede pladser, som ikke er i salg, vil i salsoversigten fremstå som solgte. Vi forbeholder os ret til at placere publikum så hensigtsmæssigt som muligt indenfor købt prisgruppe, så vi kan overholde de gældende afstandskrav. Præcise retningslinjer for dit besøg i forbindelse med selve forestillingen oplyses i servicemails 3 dage før dit besøg og på hjemmesiden umiddelbart op til premieren. Vi anmoder alle om at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer med ofte håndvask eller sprit, holde afstand og blive hjemme, hvis du er syg. Er du syg, refunderer vi naturligvis din billet.

COVID-19

Nyt i forbindelse med aflysninger

Det er en uvant situation vi alle står i. Med nedlukningen af hele Danmark i forbindelse med COVID-19 oplever også Aarhus Teater konsekvenser. Vi følger anbefalingerne om billethåndtering fra Dansk Teater og som noget nyt vil vi derfor i forbindelse med fremtidige aflysninger udstede et online gavekort. Dette gør vi i håb om at bevare kontakten til vores publikum og snarest muligt se jer i teatret igen. 

Med gavekortet følger tre muligheder:

 • Du kan nemt købe nye billetter via vores hjemmeside
 • Du kan indløse det til kontanter hvis du ønsker det
 • Du kan vælge at se bort fra det og på denne måde donere beløbet til teatret

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på billet@aarhusteater.dk 

COVID-19

Aflysninger forår 2020

Aarhus Teater er lukket og alle forestillinger og arrangementer i sæson 2019/20 er aflyst.
Vi kontakter publikum med billetter til følgende aflyste forestillinger:

 • Dracula
 • Alt er umuligt
 • Made in China
 • Dødsbo
 • Over Torvet / Livsaftryk
 • Kagefabrikken
 • Ordet
 • Lyden af de skuldre vi står på
 • Lod'ho performs Tom Waits
 • Over Torvet / Om Kaj Munk
 • Forsamlingshuset
 • Spændingsfeltet 1. april
 • Rundvisninger og arrangementer frem til 8. juni
 • Tænkepause LIVE 15. april og 9. juni

Har du billet til en af ovenstående events, skal du ikke foretage dig noget. Vi kontakter jer på den mail, som er oplyst i billetkøbet. Hvis du har købt billetterne i Aarhus Teaters billetsalg bedes du skrive til billet@aarhusteater.dk med dine kontooplysninger og dit ordrenummer.

Støt teatret 

Donation i forbindelse COVID-19 og nedlukning af Aarhus Teater

Det er en uvant situation vi alle står i. Med nedlukningen af hele Danmark i forbindelse med COVID-19 oplever også Aarhus Teater konsekvenserne. Ønsker du derfor at støtte teatret ved at donere et beløb kan dette gøres her. Vi takker for alle beløb store som små.

Har du spørgsmål kan du kontakte os på billet@aarhusteater.dk

Vi glæder os til at møde jer i teatermørket igen.

AARHUS TEATER


Praktiske informationer

Tjek altid vores hjemmeside. Hvis en forestilling bliver aflyst eller spilletidspunktet for en forestilling bliver ændret, vil det stå her. Vi vil også altid forsøge at kontakte dig direkte. Hvis du har registreret en e-mail eller et mobilnummer i forbindelse med dit køb, vil du modtage informationen på mail og/eller sms. Vær i den forbindelse opmærksom på, om henvendelser fra Aarhus Teater bliver sorteret fra i spamfiltret i din mailboks.

Hvis dine billetter er købt online vil pengene ved en aflysning automatisk blive tilbageført til det kort, du har anvendt ved købet indenfor kort tid. Gebyr refunderes ikke. Hvis du har købt billetterne ved Aarhus Teater skal du kontakte os på billet@aarhusteater.dk

Vi bytter gerne dine billetter til en anden dag i spilleperioden. Bemærk venligst at billetter ikke kan byttes til en anden forestilling. Der tages forbehold for udsolgte spilledage. En ombytning koster 25 kr. Pr. Billet (dog max 150,- totalt) og skal ske senest den sidste hverdag før forestillingen. Billetter kan byttes via telefon eller ved personlig fremmøde. Vi behøver bare ordrenummeret som står på billetterne. 

Så længe Sundhedsstyrelsen vurderer Covid-19 som en reel smittefare tager vi evt. sygdom meget alvorligt. Vi tilbyder derfor helt ekstraordinært at refundere din billet (minus gebyr) indtil 24 timer før en forestilling, hvis du er syg og er bange for at smitte andre og derfor må melde afbud. 

Billetter tages ikke retur. Kun i tilfælde af aflysning gives pengene retur. Ekspeditionsgebyr refunderes ikke. 

Har du købt dine billetter online kan du altid finde dine billetter igen. Du skal blot logge ind på hjemmesiden via den profil, som du har købt billetterne i og under din profil kan du se alle dine ordrer. Husk at du ved udskrivning af nye billetter ikke længere kan anvende de oprindelige - skulle de evt. dukke op. Kontakt os på mail eller på telefon, hvis du ønsker at vi skal printe dine billetter igen.

Har du spørgsmål til dit besøg på teatret og finder du ikke dit svar på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har begrænsede åbningstider i vores Billetservice på teatret, men kan træffes på mail og tlf. 

Læs Aarhus Teaters Datapolitik og Handelsbetingelser


GODT AT VIDE...

OMBYTNING
Skal du ombytte dine billetter kan det også gøres via mail og telefon, så længe du oplyser ordrenummeret, som står på billetterne.

AFLYSNING 
Hvis en forestilling bliver aflyst vil det fremgå på hjemmesiden, men vi vil også altid forsøge at sende info om dette direkte til publikum så hurtigt som muligt. Denne info sendes til den person som har købt billetterne til forestillingen. 

INFO
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget angående dit teaterbesøg. Ofte vil info dog være at finde på denne hjemmeside. 

Læs mere under Ofte stillede spørgsmål

GIV ET GAVEKORT

Det er hurtigt og enkelt at købe gavekort online, du bestemmer selv gavens størrelse og kan printe gavekortet ud med det samme. Billetpriserne på teatret ligger fra 65 - 455 kr. Gavekort udstedes dog kun på et helt antal kroner fra 100 til max 2500 kr. Gavekortet kan efter køb sendes enten til dig eller direkte til modtageren. Det koster 35 kr. i forsendelses- og ekspeditionsgebyr, hvis gavekortet skal sendes fysisk fra teatret.
Gavekortet kan også købes fysisk i vores Billetservice, hvor vi også har mulighed for at pakke det ind.

Særlig hjælp

Kontakt os inden dit besøg

En billigere billet? 

Læs mere om vores rabatter

Oversigt over pladser

Store scene

Store Scene Aarhus Teater
Store Scene Aarhus Teater
oversigt over pladser

Scala scene

Scala scene Aarhus Teater
Scala scene, Aarhus Teater

Alene i teatret?

Du kan følge med os

Vi bruger Cookies! Ved køb af billetter accepterer du automatisk cookies. Læs mere