Ud->flugten 1617

Betragt verden fra et nyt sted

Udflugten er en scene for krydsfeltet mellem teater, billed kunst, film og musik, hvor det traditionelle teater bliver vendt på hovedet for at se, hvad scenekunst også kan være.

Udflugtens forestillinger foregår aldrig på selve teatret. De udspiller sig på særlige steder uden for teatrets matrikel og i samarbejde med andre aktører og institutioner.

Følgende værker kan opleves i Sæson 16/17:

LYDKROP — SEPTEMBER 2016

Oplev en elektroakustisk koncert, der bevæger sig rundt om dig og sætter hele Bispetorv i bevægelse. Dansere og statister bærer lyden i trådløse høj talere i en stramt udført koreografi, så musikken selv er hoveddanser med en krop af lyd. Du kan selv deltage, eller du kan sætte dig til rette på Bispetorv og lade dig blive omringet og indhyllet af dansere, lyd og lys.

Værket er udviklet som en del af kompagniet WE GOs kommende koncertforestilling.

HAVNEKORT — MAJ 2017

Udflugten indleder sæson 2017­/18 med værket FRAGT, som præsenteres i samarbejde med Aarhus Havn og Aarhus 2017.
2017-satsningen er den foreløbige kulmination af Udflugtens aktiviteter. Det omfattende værk er en tvær æstetisk rejse i lyd, billede og performance – igennem havne områdets mangfoldige fortællinger og stemninger. Læs mere om det spændende projekt i Aarhus 2017-programmet.

Som optakt til FRAGT kan du i foråret 2017 opleve et interaktivt ’havnespil’ i form af en miniature model over Aarhus Havn placeret på Bispetorv. Tændstikkraner, tusinder af små plastikcontainere og legetøjskøretøjer folder sig ud på et grundrids af havnen, hvor børn og voksne for en dag kan ’ sejle’ rundt imellem forskellige destinationer. På turen rundt i havnen kan man løse opgaver, bygge videre på arkitekturen og udvide havnens globale netværk af handelsruter.

Værket skabes af scenograf Siggi Óli Pálmason og instruktør Anne Zacho Søgaard.

Del din oplevelse på Instagram - brug:
#udflugten #aarhusteater