Spillested

Cafe Hack

Spilledato
23. feb
Spilletidspunkter
kl.18-20
(dørene åbner kl.17.30)
Priser
75 kr.
inkl. en skål suppe
Varighed
2 timer

Hvad tror du på Danmark?

En samtalesalon om værdier

I forbindelse med forestillingen Erasmus Montanus inviterer Aarhus Teater indenfor på Cafe Hack til en salon med suppe, samtaler og spritny dramatik.

Et panel bestående af folketingspolitiker Morten Østergaard, historiker Henrik Jensen og lektor i pædagogisk sociologi Jørn Bjerre vil tage livtag med Danmarks værdier og deres oprindelse.

Hvad står vi danskere for? Hvad holder os sammen? Hvor langt er vi parate til at gå for vores overbevisning og det, vi tror på? Og kan man overhovedet blive ved med at insistere på et samlet, dansk ”vi”?

Sammen med moderator Peter Gran Boesen vil panelet diskutere og reflektere over, om danske grundværdier som tolerance, ytringsfrihed og næstekærlighed er opstået på et kristent, luthersk grundlag, eller om vi i højere grad er formet af oplysningstiden, rationalet og sekulariseringen.

DANMARKS VÆRDIER EFTERSØGES?
Under overskriften ”Danmarks værdier eftersøges” afsluttes aftenen med en reading af en spritny tekst af de seks dramatikerstuderende fra Den Danske Scenekunstskole, turboiscenesat af et hold af instruktør- og
skuespillerelever samt Alexander Mackenzie, guitarist og studerende ved Det
Jyske Musikkonservatorium. .