Spillested
Event location

SCALA

Spilledato
11. apr - 6. maj
Spilletidspunkter
Man - fre kl. 19.30
Lør kl. 16.00
Priser
Man – lør 230 - 270 kr.
Ung og stud: 50 kr. alle dage
Varighed
Oplyses efter premieren

Morph

Rethink human behaviour 

Ny, komisk-akrobatisk og sveddryppende forestilling af Kristján Ingimarsson – manden bag den Reumertvindende forestilling ”BLAM”

Forestil dig, at du dumper ned midt i en fernisering. Du kigger på folk, der kindkysser, small-talker og bull-shitter. Nogle har tydeligvis højere status end andre, men du kan ikke gennemskue hvorfor. Du tænker for dig selv: Hvad i alverden sker der? Er dét normalt? Velkommen til den prisvindende, islandske performer Kristján Ingimarssons surrealistiske virkelighed.

I MORPH putter Ingimarsson den menneskelige adfærd i reagensglas for at undersøge menneskedyret. Sammen med skuespillere, performere og akrobater vender han vores hverdagshandlinger på hovedet, tager dem ud af deres ’normale’ sammenhæng og sætter dem under lup. Scenerne morpher sig ind og ud af hinanden, og som eneste fællesnævner står det nøgne og sårbare menneskedyr.

"Morph er en forestilling, som taler mere til hjertet, mellemgulvet og underlivet, end den taler til din hjerne!" Kristján Ingimarsson

Kristján Ingimarsson brød for alvor igennem i 2012 med sin Reumert-vindende og fart-over-feltet forestilling BLAM, der siden har gået sin sejrsgang i hele verden. Med MORPH inviteres du for første gang på Aarhus Teater ind i Ingimarssons fysiske og humoristiske univers. ADVARSEL: Fare for adfærdsregulerende oplevelser!

Forestillingen er Aarhus Teaters andet bidrag til Kulturhovedstadsåret Aarhus 2017.

Morph, morphe, morphing(subst. vb., pron.); en gradvis forandring / at ændre sig gradvist / en grafisk proces, hvor et billede gradvist forandres, så det til sidst bliver et andet billede.

OBS! Der anvendes strostroboskoplys i forestillingen

Er vi mennesker eller dyr?

Idé, koncept og instruktør Kristján Ingimarsson / Scenografi Johan Kølkjær / Lysdesign Michael Breiner / Lyddesign Kim Engelbredt / Kunstnerisk konsulent Egill Palsson

Medvirkende Kjartan Hansen, Julie Kunz, Nanna Cecilie Bang, Kristján Ingimarsson, Thomas Bentin, Kajsa Bohlin

Del din oplevelse på Instagram - brug:

#morphteater

#aarhusteater