Spillested
Event location

Stiklingen m.fl.

Spilledato
24. maj - 17. jun
Spilletidspunkter
Man - fre kl. 17
Lør kl. 13
Priser
160 kr.
Varighed
90 min uden pause

En forestilling om en forestilling

PREMIERE går tæt på teatrets dybeste hemmeligheder. Angsten for at fejle som skuespiller. Hungeren efter publikums kærlighed. Ensomheden efter tæppefald.

PREMIERE er en pseudo-dokumentarisk forestilling, hvor du som publikum er fluen på væggen i en eksperimenterende og helt særlig teateroplevelse. Her starter den rigtige forestilling bag kulisserne, i sminkerummet og på Aarhus Teaters mange gange, og den fortsætter, når klapsalverne er døet ud i salens mørke.

Mens skuespillerne øver stykkets replikker, bliver deres private hemmeligheder og intriger afsløret og rullet ud. Og lige så stille smelter virkeligheden sammen med forestillingens illusion. Når alt bliver vendt på vrangen, hvad er så forestilling, og hvad er virkelighed?

PREMIERE er iscenesat af Sargun Oshana og skrevet af Magnus Iuel Berg. Begge er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole i foråret 2016 og debuterer nu på Aarhus Teater. Forestillingen bliver til i samarbejde med Aarhus 2017.

OBS!

Da forestillingen er en vandrings-forestilling rundt i Aarhus Teater,  beder vi om, at du kontakter os, hvis du er gangbesværet og i tvivl om, hvordan du skal forholde dig i forhold til vandringen rundt i huset. 

Instruktøren om Premiere

Efter idé af Sargun Oshana / Original tekst af Magnus Iuel Berg / Bearbejdelse og iscenesættelse Sargun Oshana / Scenografi Benjamin La Cour

Medvirkende Inge Sofie Skovbo, Anne Plauborg, Kim Veisgaard, Anders Baggesen, Mikkel Becker Hilgart, Anna-Sofie Fredslund*

*Studerende ved Den Danske Scenekunstskole, skuespil, Aarhus

Del din oplevelse på Instagram - brug: 

#aarhuspremiere #aarhusteater