Spillested
Event location

Store Scene

Spilledato
24. nov - 13. jan
Fra 6 år
Priser
Fre - lør: 155 - 350 kr
Tirs-tors (få dage): 115 - 310 kr

Børn alle dage: 60 kr
Løssalgspris inkl. gebyr
Varighed
Oplyses senere

Narnia

Løven, heksen og garderobeskabet

Årets familiebrag på Store Scene er den fortryllende historie om eventyrlandet Narnia.

Her sættes hele fantasien i spil, når de fire søskende Peter, Susan, Edmund og Lucy installeres af deres mor på et mystisk engelsk gods. Under en gemmeleg opdager de ved et tilfælde indgangen til Narnia i et garderobeskab, og sammen træder de ind i en magisk verden med talende dyr, skovguder, dværge og kæmper.

I Narnia regerer den onde, hvide heks. Hun har kastet en forbandelse over landet og indhyllet det i en 100-års-vinter. De fire børn drager sammen med den gådefulde og mægtige løve Aslan og hans hær i kamp for at bryde heksens magt. Det bliver et drabeligt slag om retten til at leve i frihed.

En magisk eventyrrejse for hele familien
”Narnia – Løven, heksen og garderobeskabet” er baseret på C.S. Lewis’ skattede roman af samme navn. Det er et storslået og klassisk eventyr om kampen mellem det gode og det onde, og ”Narnia” sættes i scene af Frede Gulbrandsen. Som instruktør er han især kendt for sine fantasifulde forestillinger som ”Skammerens datter 1 og 2”.

Narnia er stedet, hvor hele familien kan tage på eventyr sammen.

Forfatter C.S. Lewis / Oversat af Hanna Lützen / Dramatiseret af Glyn Robbins / Iscenesættelse Frede Gulbrandsen / Scenografi og kostumedesign Camilla Bjørnvad / Komponist Klaus Risager / Dukkemager Karin Ørum / Lysdesign Anders Kjems / Lyddesign Lars Gaarde / Medvirkende Mette Døssing, Jacob Madsen Kvols, Anne Plauborg, Bue Wandahl, Kim Veisgaard, Christian Hetland, Anders Baggesen, Kjartan Hansen, Mikkel Becker Hilgart, Hanne Windfeld, Klaus Risager, Clara Ellegaard*, Alexander Krumhausen*, Johannes Zois*

*Studerende ved Den Danske Scenekunstskole, Aarhus

FORESTILLINGSSPONSOR CAC FONDEN