Spillested
Event location

Scala

Spilledato
18. - 21. maj 2017
Spilletidspunkter
Denne festival er afholdt

ILT17 er Aarhus’ internationale teaterfestival

Billetter er i salg

gå til www.iltfestival.dk 

Festivalen præsenterer en række særligt udvalgte scenekunstoplevelser fra udlandet, som henvender sig til alle – uanset alder, pengepung og teatererfaring.

Teaterfestivalen løber over fire dage og er en enestående chance for at opleve udenlandsk scenekunst af høj kvalitet, som stimulerer sanserne, hjertet, hjernen og lattercentret.

Se hele programmet her: www.iltfestival.dk  

DET SPILLER PÅ AARHUS TEATER
Scala 17. - 18. maj

BLESSED ARE THOSE WHO DREAM STANDING UP WITHOUT WALKING ON THEIR LIVES (FR)

MOUVINSITU-1920x 1080

EN HYBRIDFORESTILLING MED DANS, CIRKUS OG FILM

BLESSED ARE THOSE WHO DREAM STANDING UP WITHOUT WALKING ON THEIR LIVES er et hybridprojekt, der kombinerer visuel kunst og koreografi og bringer de to genrer tættere sammen. Forestillingen blander moderne dans, cirkus og filmkunst for at skabe uvirkelige og drømmeagtige øjeblikke igennem bevægelser. 

Forestillingen er et samarbejde mellem cirkusartist Boris Gibe og danser og filmskaber Florent Hamon. Forestillingen er et forsøg på at skabe et værk, der skildrer tabet af virkeligheden gennem dans. I en mosaik af hvirvlende avispapir og kroppe inviterer forestillingen publikum ind i et drømmeagtigt univers, hvor det hele tiden føles som om virkeligheden er lige ved at blive opløst. Scenografien er i konstant bevægelse, og de to artister kæmper for at følge med, for at tilpasse sig forandringerne. Ligesom vi ude i virkeligheden hele tiden må forsøge at følge med tidens forandringer. 

PRODUCED BY COMPAGNIE LES CHOSES DE RIEN

Køb billet her

bevægelse i bevægelsen

Præsenteres i samarbejde med  Teatret Svalegangen og Teatret Gruppe38 

Støttet af Aarhus2017, Aarhus Kommune, Kulturministeriet 

Del din oplevelse på Instagram - brug:

#ilt17 #aarhusteater