Frivillige til FRAGT

Udflugten, som hører under Aarhus Teater, søger personer, som kunne tænke sig at være med i forestillingen FRAGT på Aarhus Havn til august.

Om forestillingen:

FRAGT er en vandringsforestilling på den del af Aarhus Havn, der normalt er lukket for offentligheden. Forestillingen zoomer ind på havnen, som et sted hvor den globale samhandel materialiserer sig. Publikum sendes med FRAGT ud på en rejse igennem seks stationer, som på hver deres måde giver et billede af hvem menneskene og maskinerne bag det globale transportsystem er.

Din opgave:
Som hjælper er du enten med til at bemande de enkelte stationer eller følger publikum rundt. Du er ”praktiske gris”, der hjælper folk af og på lastbiler/skib, anviser toiletfaciliteter, og kan hjælpe hvis publikum er i tvivl om noget. Undervejs er du altid i kontakt med forestillingslederen, så alting glider let.

Vi arbejder i den del af havnen, der normalt er lukket for offentligheden. Dine opgaver er enkle, men da i vi arbejder i et område med høje sikkerhedskrav, er det vigtigt at du er ansvarsbevidst og kan bevare overblikket. Til gengæld tør vi godt love en oplevelse ud over det sædvanlige, med flotte udsigter og masser af spændende mennesker!

Prøve og spilleperiode:
Prøveperiode: 7.-16. august fra 18.22. I alt 5-6 aftener.
Spilleperiode: 17.-27. August fra 18-22.00. I alt 9 aftener.

Om dig:
-Du er mellem 20 og 60 år gammel.
- Du er god med mennesker, serviceminded, og har overblik.
- Du har lyst til at være med i et anderledes teaterformat, på en spændende location, hvor offentligheden normalt ikke har adgang.
- Du er i almindelig god fysisk form.

Hvis du er interesseret eller har du spørgsmål så kontakt frivilligkoordinator Kirsten på kirstenkaagaard@hotmail.com. Du er også velkommen til at ringe på 53 55 54 13.

Tilmelding senest 16/6