Rabat

RABAT PÅ STORE SCENE OG SCALA

Vælg min. 3 forskellige forestillinger på Store Scene og/eller Scala og få 50 kr. i rabat pr. billet, du køber. Du opnår hermed den største rabat og kan sikre dig billet til forestillinger i hele sæsonen. Køber du tilmed billetterne allerede ved sæsonens start, er du sikret de gode pladser i salene.


Rabatten opnås ved et samlet køb af min. 3 forskellige forestillinger. Efterfølgende kan du købe flere billetter til samme eller andre forestillinger på Store Scene og Scala med samme rabat.
(NB. Rabatten gælder ikke forestillinger for børn på Scala scenen)

 

Teaterkort

ER I EN MINDRE GRUPPE, DER ALTID FØLGES? 

VIL DU IKKE BINDES TIL ET BESTEMT ANTAL KØB? 

Teaterkortet er et nyt tiltag, som er for dig, der ønsker at se forestillinger på Aarhus Teater uden at skulle binde dig til en specifik dato eller scene. For 150 kr. får du 

  • 5 % på billetter til forestillinger på Store Scene
  • 10 % på billetter til forestillinger på Scala, Stiklingen og Studio
  • 4 stk. gratis drikkevarer i Aarhus Teaters pausebar (kaffe/te eller svarende til 1 genstand)

Læs mere om teaterkortet og køb det online her

Særlige rabatter

BILLETTER TIL 50 KR.
Er du studerende eller under 25 år, kan du mandag til torsdag købe billetter til kun 50 kr. pr. billet til alle forestillinger på Aarhus Teater.
Gælder ikke O- og A-pladser på Store Scene.
Gælder kun studerende på SU-berettigede uddannelser.
Bemærk: fra og med teatersæson 17/18 stiger prisen til 60,- pr billet

Læs mere om vores tilbud til studerende

SENIORRABAT
Personer over 65 år får rabat på 40 kr. pr. billet på Aarhus Teaters forestillinger på Store Scene og Scala.
Rabatten gælder mandag – torsdag.

STØRRE GRUPPER
Er i en gruppe på over 20 personer der skal i teatret kan I opnå grupperabat. Ring og bestil på 7020 4292, mandag-fredag kl. 12.00-18.00. Hér kan du se mere om vores tilbud til virksomheder og grupper

SIDSTE ØJEBLIKSBILLETTER
Såfremt aftenens forestillinger på Store Scene og Scala ikke er udsolgt, kan du på spilledagen, en time inden forestillingen begynder, købe billetter til halv pris. Billetterne kan kun købes ved personlig henvendelse i Billetservice, Teatergaden. Gælder kun Aarhus Teaters egne forestillinger.

ALENE I TEATRET? - NEJ VEL?
Meld dig ind i RAMPELYSET og nyd teateroplevelsen sammen med andre. RAMPELYSET er en forening for folk, der ellers ville gå alene i teatret, fordi de er enlige, fordi ægtefællen ikke vil med eller måske af helt andre grunde. I RAMPELYSET mødes ligesindede til en fælles oplevelse med socialt samvær før, under og efter forestillingen.
Fra sæsonens program vælger RAMPELYSET et antal forestillinger på Aarhus Teater, hvoraf du skal vælge mindst tre. I forbindelse med hver forestilling er der introduktion til forestillingen, samt socialt samvær. Som medlem af RAMPELYSET får du også rabat på teatrets øvrige forestillinger.

Er RAMPELYSET noget for dig, så kontakt foreningens formand:
Poul Møller
Skanderborgvej 36, 2. tv.
8000 Århus C
Tlf. 22 33 95 02