Ung i Aarhus Teater

Kom i teatret for kun 90,- alle dage

Hvornår gælder det?

Er du studerende eller under 25 år, kan du købe billetter til kun 90 kr. pr. billet. I sæson 24/25 vil prisen stige til 95 kr.

Rabatten gælder ALLE dage på ALLE vores scener på teatret, dog kun på B-, C- og D-pladser på Store Scene. O- og A-pladser på Store Scene har en forhøjet, men stadig lav pris til unge.

Prisen tilbydes børn og unge under 25 år og studerende på SU-berettigede uddannelser med gyldigt studiekort. Du vælger selv prisen i dit billetkøb. Legitimation skal kunne fremvises på dagen sammen med billetten. Tilmeld dig også vores særlige nyhedsbrev til studerende, så er du opdateret på programmet.

Hvem er det for? 

Alle er velkomne på Aarhus Teater. Om du er flasket op med Holberg eller senest har set en skoleforestilling fra parallelklassen, så har vi noget til din smag. 

Som landsdelsscene er vi forpligtet til at lave teater for alle. Derfor finder du også både store, musikalske forestillinger med masser af effekter og også små intime eksperimenter, hvor vi udfordrer publikums rolle i rummet. Vi laver klassikere. Vi laver nye fortællinger. Vi laver noget der provokerer, noget du griner af, noget du græder over og noget som rører dig. 

Du kan læse vores tips til førstegangsbesøgende her

Hvorfor teater?

Streamingtjenesterne er der også imorgen. Og bøgerne render ingen vegne. Men teatret er live, lige nu og her og aftenens forestilling er ikke 100% den samme som den igår eller den imorgen. 

Lider du af FOMO er teatret svaret. 

Og for at citere en instagrammer efter et besøg på Aarhus Teater:

"Det er sgu lidt fedt at man kan få lov til at klappe helt amok ad levende mennesker. Og ikke bare tage et afsnit mere"

Hvilken er for mig?

Tilmelder du dig vores nyhedsbrev sender vi dig hver uge en oversigt over aktuelle forestillinger. Vi giver en ganske kortfattet opsummering af hvad det er, hvad du kan forvente og hvornår forestillingen spiller. 

Det er også der vi giver dig en heads up, hvis det nærmer sig udsolgt så du ikke går glip af noget. 

facebook deler vi tit videoer fra prøverummet på de forskellige forestillinger. Det kan være med til at give dig et billede af hvad du kan forvente. 
Tit vil der også være takeovers på instagram fra skuespillere eller andre medarbejdere, som kan give dig lidt inspiration til hvilken forestilling du skal se. 

Giv os din mail!

Så sender vi dig en reminder

Aarhus Teater