Store Scene

Store Scene 

dato

spiller ikke længere 

OBS:

Brug af UV- og stroboskoplys

Billetpris

80-490 kr


 

Sæson 21/22

Jeg er jo lige her

I en medrivende teaterkoncert fyrer vi op under Anne Linnets sjælfulde og slidstærke sange om forelskelse, kærlighed og begær

Ingen har som Anne Linnet udforsket passion, kærlighed, køn og seksualitet i tekster og musik. Som soloartist og frontfigur i Shit & Chalou, Anne Linnet Band og Marquis de Sade har hun sunget om fascination og forelskelse, begær og overgivelse, tvivl og jalousi. Om længsler, der fængsler. Om at tabe sit hjerte og se det gå i tusind stykker. Om alt det, vi gør, når vi er sammen, og om det, vi har hinanden til – holde om og holde af. Anne Linnets sangskat er fuld af store følelser og har i fem årtier sat sig på tværs i vores kollektive univers.

Glæd dig til en visuel smuk og strømførende forestilling med nyfortolkninger af Anne Linnets hitspækkede soundtrack til vores allesammens liv. Oplev mere end 20 af de sange, du har sunget i skolen, på diskoteket, til bryllup og begravelse: Tabt mit hjerte, Forårsdag, Glor på vinduer, Tusind stykker, Det er ikke det du siger, Lad mig være den og selvfølgelig Smuk og dejlig, som Anne Linnet skrev efter en koncert på Tagskægget i hjembyen Aarhus, og som i dag har fået en plads i Højskolesangbogen.

Jeg er jo lige her er produceret i samarbejde med Det Kongelige Teater, som Aarhus Teater tidligere har produceret Kongens Fald og David Bowie-forestillingen Lazarus sammen med. Den erfarne instruktør Thomas Bendixen og Det Kongelige Teaters skuespilchef, Morten Kirkskov, stå i samarbejde med koreograf Signe Fabricius bag iscenesættelsen, imens den prisbelønnede Maja Ravn, der blandt andet stod for scenedesign til Teaterkoncert Imagine om John Lennon på Aarhus Teater, skaber scenografien. De musikalske arrangementer er i hænderne på Jesper Mechlenburg. Et liveband, fem dansere samt et hold af skuespillere fra begge teatre giver det hele krop og liv.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Det Kgl. Teater
Stærk. Berusende. Sej. Farlig. Blid. Og bevægende.
Århus Stiftstidende
Det siger publikum i Aarhus:

Aldeles fremragende fra første hjerteslag 

Fantastiske fortolkninger, og super show. Virkelig en oplevelse

Fantastisk oplevelse. Det var svært at sidde stille

Den fedeste forestilling👍👍👍

Fuld knald på farver, mønstre, kor og kærlighed
Gaffa
De musikalske arrangementer får salen i Aarhus til at rocke
Jyllands-posten

Holdet bag
Anne Linnet
Tekst og musik
Thomas Bendixen
Morten Kirkskov
Signe Fabricius
Iscenesættelse
Maja Ravn 
Scenografi og kostumedesign
Signe Fabricius
Koreografi
Mette Ovesen
Assisterende instruktør
Jonas Bøgh
Lysdesign
Jesper Mechlenburg
Musikalske arrangementer
Søren Graversen 
kapelmester
Rasmus Kreiner
Konceptuerende Lyddesign
Lars Gaarde
Lyddesign 

Medvirkende på aarhus teater

Tammi Øst, Rikke Bilde, Jacob Madsen Kvols, Andrea Øst Birkkjær, Marie Marschner, Viktor Pascoe Medom, Luc Boris André Kouadio, Oliver Zohore, Adam Tocuyo, Olivia Sol Anselmo, Mads Gronemann, Søren Graversen, Søren Bigum, Katrine Grarup Elbo, Jesper Berg, Mikkel Fisker

Varm op med de sange du kender

Nogen har været livslang fan. Nogen er vokset op med sangene, nogen blevet gamle med sangene. Nogen kender dem kun fra radioen med jævne mellemrum. Anne Linnets sange har sat sit præg på de fleste danskere, uanset ens personlige forhold til hendes musik.  

Lur os om du kan undgå at synge/nynne med på mindst ét af numrene. 

Jeg er jo lige her rummer nye arrangementer af 27 sange fra Linnets imponerende sangkatalog.

Tammi Øst om at synge de velkendte sange i nye versioner:
Nogen sange gik dybt ind og så var der nogen, hvor der var den her glæde over at energien var der, selvom det er på en anden måde end da jeg spillede den
Anne Linnet om de musikale arrangementer
Video: 
Anne Linnet og musikalsk arrangør Jesper Mechlenburg

Iscenesætter Thomas Bendixen introducerer til musikforestillingen: 

En forestilling, der følger hjertets puls

Anne Linnet har som sangskriver altid haft stor fokus på tekster såvel som musikken. Hun er kendt for at kunne formidle store følelser på en enkel måde og for at beskrive livets mange facetter i ord og musik.

Jeg er jo lige her dykker ned i Anne Linnets forhold til kærligheden, som er hendes drivkraft og muse i hele hendes kunstneriske virke. Linnets sangproduktion er meget mangfoldig, og hun har gennem hele sin karriere eksperimenteret med forskellige stilarter, lyd og udtryk. 

Forestillingen følger hjertets puls og hungrende kærlighedsnarkomaner i deres evige higen efter kærlighed, og de former for kærlighed, man møder gennem livet. 

Det gælder den unge kærlighed, som opleves med en euforisk uskyld, når man netop er blevet fascineret af et andet menneske og er interesseret i at lære vedkommende bedre at kende som i kæmpehittet Smuk og dejlig

Man slår sig også frygteligt på kærligheden, og denne smerte gengives i sange som Tusind stykker og Misbrugt og forladt

Efterhånden som man modnes, bliver kærligheden også mere seksuelt eksperimenterende, hvilket kommer til udtryk i sange som Marquis de Sade og Glor på vinduer.

Glitter og festtøj i et ekspressivt univers

Fra det helt skarpe og nøgne til et karneval blandet med haute couture. Hør scenografi- og kostumedesigner Maja Ravn fortælle om tankerne og inspirationen bag kostumerne til musikforestillingen Jeg er jo lige her.

Ligesom Anne Linnets sange får et nyt arrangement, får Gamle Scene (Det Kongelige Teater) og Store Scene (Aarhus Teater) et nyt look af Maja Ravn, som har ladet sig inspirere af Linnets indre, kunstneriske rum. Ravns scenografi er både moderne og organisk i sit udtryk og komplimenterer det smukke og klassiske teaterrum, som to modsætninger, der mødes og danner ramme om den moderne musik og nye forestillingsform.

Forestillingen havde urpremiere på Det Kongelige Teater i maj og spiller på Aarhus Teaters Store Scene fra 28. august med nyt cast

Gør en god aften bedre

Pausetaske - nyd din drink i salen

Drikkevarer kan medbringes i salen i form af en lille taske som udover en halv flaske rosé til 2 personer også indeholder lidt snacks og en flaske kildevand. Tasken udleveres når du ankommer til teatret og du får tasken med hjem efter forestillingen.

Drikker du ikke rosé, kan flasken ombyttes til en flaske rød- eller hvidvin. Ombytningen skal ske ved udlevering og skal således ikke bestilles i forvejen.

Pris kun 175 kr. pr. taske
Nem Pause - ad libitum drikke og snacks

Undgå at bruge din pause på kø til baren: bestil Nem Pause og forsyn dig med vin, cava, øl, sodavand, isvand, kaffe/te samt lækre snacks ad libitum. 

Nem Pause skal nydes i Otto Mønsteds Salon under pausen. 

Pris kun 75 kr. pr. person

TILBUD! 

I anledning af fuld genåbning af kulturlivet tilbyder vi halv pris på Nem Pausen. Udbydes i begrænset omfang og efter først til mølle. (Pris pr. person 37 kr.) 

Køb i baren

I buegangen og foyeren til Store Scene kan du både før forestillingen og i pausen købe øl, vin, vand, kaffe/te og et mindre udvalg af slik og snacks.

Besøg også Cafe Hack for mad og spisning i forbindelse med dit teaterbesøg.


Flere forestillinger om stor kærlighed og stærk passion:
Romeo & Julie
Store SceneFRA 10. feb.
Ordet
Spiller ikke længere
Omstigning til paradis
ScalaFRA 6. maj
Cabaret
Store SceneFRA 5. maj
Vil du vide mere? 

Forestillinger på Aarhus Teater skabes fra bunden og derfor er der hele tiden nyt at fortælle fra husets værksteder, øvelokaler og scener. I teatrets nyhedsbrev får du indblik i forestillingernes tilbliven, du bliver husket på når premieren nærmer sig. Og så er det også vores læsere der får først besked om nye forestillinger, ekstra billetter og særlige arrangementer. 

aarhus teaters facade