Ude i byen

Ude i byen

Spilledage

Spiller ikke længere


Produktion fra Svalholm

 

BIG BANG
– Collective Matter

Koreografisk og kunstnerisk vandring gennem Aarhus Centrum i inspirerende selskab med koreografer og performere

Tag med på en anderledes vandring rundt i Aarhus til seks udvalgte lokationer på en tur, der starter på Aarhus Teater og ender på Godsbanen. BIG BANG – Collective Matter er et værk, der fører dig rundt til særlige steder i Aarhus Centrum, og hvor du kan opleve interaktiv performance, skulpturer og koreografi. Formatet er skabt af kunstnerisk leder og koreograf Nønne Mai Svalholm, der sidste år stod bag den roste danseforestilling PRIMUS på Det Kongelige Teater/K:Selekt og på Godsbanens Åbne Scene. 

Temaet er overgange: Tærskler, vi krydser. Riter, vi gennemgår. Den fysiske vandring, som publikum, koreografer og performere sammen begiver sig ud på, er også en gestus til den tid, vi har sammen, til livet og til at følges ad. Du bliver her taget med ud i et sanseligt krydsfelt mellem scenekunst og visuel kunst.

Ud over en række nyskabende koreografer medvirker SVALHOLMs livskraftige performere over 60 år, og blandt de kreative kræfter er den internationalt anerkendte danske modedesigner og multikunstner Henrik Vibskov.

Kan opleves som en del af 

 

Information om selve turen

Forestillingen varer ca. 2 timer og 15 min inkl. pause.

Start og stop
Forestillingen starter i Aarhus Teaters Billetservice og forestillingen slutter på Godsbanen.

Vi skal gå
Husk beklædning efter vejrforholdene og vandrevenligt fodtøj anbefales. Vær opmærksom på at forestillingen starter præcist og da det er en vandreforestilling, vil det ikke være muligt at komme med senere. Det er en koreografisk og kunstnerisk forestilling i rundt Aarhus by og du vil hele tiden være gående og/eller stående, og derfor er forestillingen ikke egnet for dårligt gående eller kørestolsbrugere.

Brug mobilen med omtanke
Vi opfordrer til, at mobilen beholdes i lommen, når du færdes rundt i byen, men det er tilladt at tage billeder af værkerne. Vær blot opmærksom på, at det ikke generer de andre gæster.

Ved evt. aflysning pga. vejrlig
Der kan desværre opstå vejrlige situationer, som gør det umuligt for os at gennemføre forestillingen. Aflyses forestillingen før start eller inden halvdelen af forestillingen er gennemført, kan din billet refunderes og du vil modtage besked derom. Hvis over halvdelen af forestillingen er gennemført refunderes eller ombyttes billetten ikke.

Vi vil have publikum til at mærke de fællesskaber, de er en del af. I ordet fællesskaber ligger også samarbejder.
Nønne Svalholm

Holdet bag

SVALHOLM x VIBSKOV
af
Nønne Mai Svalholm
KUNSTNERISK LEDER, IDÉ & KONCEPT
Nønne Mai Svalholm
Henrik Vibskov
SKULPTUR & INSTALLATION
Marie-Louise Stentebjerg, Ida Elisabeth Larsen, Snorre Elvin Hansen, Nønne Mai Svalholm, Klara Utke Acs, Simone Wierød, Sarah Armstrong, Tone Haldrup, Thor Lentz, SVALHOLMs 60+ performere
MEDVIRKENDE

BIG BANG – Collective Matter
er skabt af SVALHOLM

i co-produktion med
Aarhus Teater og Åbne Scene Godsbanen

Støttet af

Statens Kunstfond

Augustinus Fonden

Knud Højgaards Fond

Andre forestillinger i nye formater:
En fortælling om blindhed

Sæson 20/21 & 21/22

Spiller ikke længere
Mermaid Show
Spiller ikke længere
Til de lyse morgener
Ude i byen
Podwalk

Vil du vide mere? 

Forestillinger på Aarhus Teater skabes fra bunden og derfor er der hele tiden nyt at fortælle fra husets værksteder, øvelokaler og scener. I teatrets nyhedsbrev får du indblik i forestillingernes tilbliven, du bliver husket på når premieren nærmer sig. Og så er det også vores læsere der får først besked om nye forestillinger, ekstra billetter og særlige arrangementer. 

aarhus teaters facade