AT Business

Meget mere end teaterforestillinger

Aarhus Teater har et stærkt samarbejde med erhvervslivet. Vi har et eksklusivt erhvervsnetværk med en lang række virksomheder og fonde, der støtter Aarhus Teater og opnår fordele ved det, samt med en bred vifte af virksomheder og brancher, der benytter vores fantastiske møde- og konferencefaciliteter.

Hvert år besøges huset af godt 110.000 gæster i alle aldre, som deltager i teaterforestillinger, rundvisninger, koncerter, debatter, private som eksterne arrangementer fordelt over hele året. Kultur- og erhvervslivet behøver ikke være to adskilte ting, og netop derfor har vi valgt at åbne vores teater for mange andre aktiviteter end blot teaterforestillinger.

Læs mere om bl.a. vores tilknyttede fonde og partnere, fordelene for erhvervsnetværket og hvordan du kan bruge vores hus på undersiderne. 

Kontakt os, for at høre mere mulighederne på Aarhus Teater

DIREKTØR
ALLAN AAGAARD
allan.aagaard@aarhusteater.dk

 

ARRANGEMENTS- OG SPONSORCHEF
RIKKE DUEHOLM
rikke.dueholm@aarhusteater.dk
Mobil nr. 4213 4680

Direktør Allan Aagaard og Teaterdirektør Trine Holm Thomsen  foto Isak Hoffmeyer
Direktør Allan Aagaard og Teaterdirektør Trine Holm Thomsen
Vi ser muligheder. Det er derfor, vi inviterer dig med!

Aarhus Teater er som enhver anden virksomhed og dog ligner den ingen anden. Særligt er Store Scene og dets publikumsområder en arkitektonisk perle – et art nouveau mesterværk fra år 1900 skabt af Hack Kampmann. Bag ved ligger Scala scenen, Stiklingen og Studio. Disse tre scener og deres fælles publikumsområde er inspireret af 50’erne – en epoke med elegante rene linjer og rå beton. Denne modsætning gør teatret helstøbt ikke blot i rammernes udtryk, men også i forhold til de forestillinger, der opføres på scenerne.

Vi inviterer Jer ind i denne verden – et unikt univers med muligheder, der kun begrænses af fantasien. Vi tilbyder jer billetter ind til hjertet af teatrets væsen – til livet på og bag vores 4 scener.

Vi ser muligheder. Det er derfor, vi inviterer dig med!

Allan Aagaard
Direktør

Trine Holm Thomsen
Teaterdirektør

Vidste du at Aarhus Teater 

  • ...er Danmarks næststørste teater? - med godt 500 rum i teaterbygningen!
  • ...har 4 faste scener som hedder Store Scene, Scala, Studio og Stiklingen?
  • ...har over 100 fastansatte medarbejdere fordelt på 15 forskellige faggrupper?
  • ...årligt besøges af over 110.000 gæster?
  • ...har et topprofessionelt møde- og konference set-up, der årligt benyttes til over 100 arrangementer, møder og lign.?
  • ...meget gerne lægger lokale til jeres næste arrangement, fest eller møde?

erhvervsnetværk 

Aarhus Teater partnere og fonde