At Business

Vil du høre mere om Aarhus Teaters partnernetværk?

Kontakt arrangement- og partnerskabschef Rikke Dueholm
rikke.dueholm@aarhusteater.dk 
tlf.: 4213 4680

Aarhus Teater Business

Aarhus Teater har et stærkt samarbejde med erhvervslivet. Vi har et eksklusivt partnerskabsnetværk med en lang række virksomheder, der støtter Aarhus Teater og opnår fordele ved det, samt med en bred vifte af virksomheder, der benytter vores fantastiske møde- og konferencefaciliteter.

Et partnerskab med Aarhus Teater kan tegnes i forskellige kombinationer sammensat efter navnene på vores sceners størrelse: Store Scene, Scala og Studio. Vi tilbyder en række netværksarrangementer, rabat på billetter til forestillinger, hurtig adgang til mødefaciliteter, hospitalities og meget mere, som vi rigtig gerne vil fortælle mere om og samtidig vise jer teatret ”back stage”. Kontakt os, så starter vi med at give kaffen.

Store Scene på Aarhus Teater
Vi ser muligheder. Det er derfor, vi inviterer dig med!
Direktør Allan Aagaard og Teaterdirektør Trine Holm Thomsen  foto Isak Hoffmeyer
Direktør Allan Aagaard og Teaterdirektør Trine Holm Thomsen

Aarhus Teater er som enhver anden virksomhed og dog ligner den ingen anden. Særligt er Store Scene og dets publikumsområder en arkitektonisk perle – et art nouveau mesterværk fra år 1900 skabt af Hack Kampmann. Bag ved ligger Scala scenen, Stiklingen og Studio. Disse tre scener og deres fælles publikumsområde er inspireret af 50’erne – en epoke med elegante rene linjer og rå beton. Denne modsætning gør teatret helstøbt ikke blot i rammernes udtryk, men også i forhold til de forestillinger, der opføres på scenerne.

Vi inviterer Jer ind i denne verden – et unikt univers med muligheder, der kun begrænses af fantasien. Vi tilbyder jer billetter ind til hjertet af teatrets væsen – til livet på og bag vores 4 scener.

Vi ser muligheder. Det er derfor, vi inviterer dig med!

Allan Aagaard
Direktør

Trine Holm Thomsen
Teaterdirektør