Kunde- og personalearrangementer

Vil du høre mere?

Kontakt arrangement- og partnerskabschef Rikke Dueholm
rikke.dueholm@aarhusteater.dk 
tlf.: 4213 4680

Et særligt arrangement

Lad Aarhus Teater hjælpe dig med kunde- og medarbejderarrangementer, eksklusive middage, gallafester, temafester, receptioner, produktpræsentationer, firmaarrangementer, konferencer, bestyrelsesmøder, møder, kurser, prisoverrækelser, foredrag, seminarer, arrangementer til jul, fastelavn, påske, sommer og alle de arrangementer, vi endnu ikke selv har tænkt. Aarhus Teater er et kreativt hus, som gør sig umage hver gang.

Vi sætter en ære i at gøre jeres arrangement til noget særligt, da det jo er de cirkler, I skaber, som vi sidenhen næres ved. Derfor bestræber vi os på at bidrage så meget som muligt i planlægningen af arrangementet.

Vi har en stor og varieret faglighed og ekspertise. Og så har vi en række indslag, som I kan benytte jer af til jeres arrangement:

AARHUS TEATERS KOR

Vi bestræber os hele tiden på at åbne Aarhus Teater for byens borgere - og stemmer. Derfor har vi etableret Aarhus Teaters Kor – et selvstændigt kor, der består af ca. 20 medlemmer. Koret holder til på Aarhus Teater og giver koncerter både i og uden for huset samt fællessangsarrangementer. Aarhus Teaters Kor synger alle genrer og arbejder blandt andet med klassisk, moderne, folklore og musical. Koret går til toner af enhver slags med åbent sind.

FORSAMLINGSHUSET

Forsamlingshuset på Cafe Hack byder fællesskabet og alle byens borgere inden for i teatrets dagligstue. Alle aftener foregår i ægte forsamlingshusstemning med langborde, musik og samtale. Vi vil dyrke folkeligheden, samværet og dannelsen gennem samtaler om filosofi, videnskab, historie og etik, debatter om aktuelle samfundstendenser, om kunstens rolle i det politiske landskab, korsang, fællessang, banko, indslag fra teatrets skuespillerensemble, oplæsning, historiefortælling og meget andet. Nogle aftener vil tage udgangspunkt i en igangværende forestilling på Aarhus Teater, andre vil kredse om et aktuelt samfundsmæssigt eller kunstnerisk emne.

SKUESPILINTRODUKTION

En god måde at berige et arrangement på er ved at få en introduktion til aftenens forestilling ved en skuespiller, instruktør eller kapelmester. Det kan også være en snak om oplevelsen efter forestillingen.

RUNDVISNING

Få et indblik i livet bag scenen og teatrets historie. En rundvisning på Aarhus Teater tager typisk halvanden time. Her får du en tur rundt i det gamle teater fra kælder til kvist, fra værksteder, over de 4 scener og gennem nogle af de mange skjulte rum, som findes i teatret.

ANDRE ARRANGEMENTER

I løbet af sæsonen tilbyder vi bl.a. åbne prøver, oplæsning, foredrag, koncerter som udbydes til teatrets publikum.