Tak til Aarhus Teaters 

Fonde & Partnere

Aarhus Teater har et stærkt og vigtigt samarbejde med erhvervslivet, der trofast støtter teatret – og omvendt. Her dyrker vi det aktive partnerskab, og man er derfor mere end "blot" sponsor.

Vi har skabt et eksklusivt netværk med en lang række engagerede virksomheder og fonde, der mødes flere gange årligt og som er interesserede i kulturlivet i og omkring Aarhus Teater. Det er et gensidigt samarbejde, som vi værdsætter utrolig højt! Ikke kun for den økonomiske støtte - som er altafgørende for en selvejende teaterinstitution som vores - men lige så meget for den fællesskabsånd vi oplever i hverdagen, når vi trækker på hinandens specialviden og kompetencer.

Vores samarbejdsaftalers kategorier er navngivet efter tre af vores scener; Store Scene, Scala og Studio, og er sammensat i faste størrelser og kombinationer. Aftaleperioden følger oftest teatersæsonen fra august-juli. Herudover er der mulighed for at tegne et hovedsponsorat, som giver ganske andre og unikke muligheder for eksponering og brug af teatret.

Det er muligt at læse mere om fordelene ved samarbejdet under menupunktet "Fordele for netværket".

 

Vil du høre mere om Erhvervsnetværket på Aarhus Teater?

Har du lyst til at høre mere om mulighederne i vores erhvervsnetværk, så inviterer vi gerne til en uforpligtende snak, og tager jer med på en anderledes rundtur i Aarhus Teaters krinkelkroge.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!
Kontakt

ARRANGEMENTS- OG PARTNERSKABSCHEF
RIKKE DUEHOLM
rikke.dueholm@aarhusteater.dk
Mobil nr. 4213 4680

DIREKTØR
ALLAN AAGAARD
allan.aagaard@aarhusteater.dk

Aarhus Teater Business sponsorer fonde
Aarhus Teater Business / Sæson 2022-2023