Partnerskab ved Aarhus Teater

Vil du høre mere?

Kontakt arrangement- og partnerskabschef Rikke Dueholm
rikke.dueholm@aarhusteater.dk 
tlf.: 4213 4680

Som partner bliver du inviteret til teatrets premierer og får særlig forkøbsret på billetter.

INVITATIONSBILLETTER

Aftenen starter en time før tæppet går, hvor vi byder på premieresnacks og et glas bobler samt en eksklusiv præsentation af forestillingen. I pausen inviterer vi på en drink, og efter forestillingen kan I møde hele holdet på og bag scenen til den efterfølgende reception.

Se mere om "login"

ØVRIGE BILLETTER

I har mulighed for eksklusivt at reservere billetter før løssalget starter, både kontraktens fribilletter og billetter derudover. I bliver inviteret til præsentation af næste års repertoire før alle andre.

PARTNERARRANGEMENTER … OG MEGET MERE
  • EFTERÅRSUDFLUGT: i september/oktober med en partnerudflugt til større og mindre kulturinstitutioner, der gør noget særligt inden for erhverv, kultur & kunst
  • NYTÅRSKUR: i januar er en herlig aften med middag, taler og underholdning
  • SÆRPRÆSENTATION: i april inviterer vi til en eksklusiv præsentation, hvor vores teaterdirektør vil løfte sløret for den kommende sæsons repertoire
  • SÆSONMIDDAG: i foråret afholdes vores storslået sæsonmiddag i forbindelse med en af de sidste premierer
  • SÆRARRANGEMENTER ... ad hoc

Rabat på Cafe Hack

Som partner får du et CAFE HACK-kort, der giver dig 10 % rabat på serveringer  i BRASSERIE CAFE HACK-lokalet ved  fremvisning af særligt Partner-kort.

Cafe Hack er moderne gastronomi, varme sommeraftener med kold hvidvin under åben himmel og varm kakao i november. Det er konfirmationer og konferencer. Det er brunch, bryllup og brasserie. Der er de helt store arrangementer, som fylder hele teatret og de små, intime selskaber i husets kringelkroge. Med sin beliggenhed i Hack Kampmanns smukke bygning er stedet imidlertid også en rejse i arkitektoniske detaljer, finurligheder og ikke mindst levet teaterliv. Tag med på en smagfuld rejse i råvarer, rum og tid.

Velkommen i Aarhus Teater og på Cafe Hack

Thomas Jensen
Restauratør
thomas@cafehack.dk 

Eksponering

Vi krediterer alle vore partnere på vores hjemmeside, i sæsonkatalog, i forestillingsprogrammer, på tavler i publikumarealer, i AT-partner nyhedsbreve samt i en helsides fælles annonce i Jyllands-Posten ved årsskiftet. Eksklusive kreditering er endvidere en mulighed og aftales individuelt. Det kan være navn på plakater i forbindelse med annoncering eller evt. omtale på Aarhus Teaters sociale medier. Endvidere kan der eksklusivt for hovedsponsorer gives mulighed for en helsides annonce i sæsonkataloget samt i udvalgte forestillingsprogrammer.

Alt i alt et spændende og konstruktivt samarbejde
KÅRE MØLLER, TRÆLASTDIREKTØR, STARK

"Vi har et godt samarbejde med Aarhus Teater. Samarbejdet går begge veje! Vi fik en henvendelse om at levere 6 mio. søm beregnet for scene dekoration til Hamlet. Det var en helt usædvanlig forespørgsel. Vores producent havde aldrig tidligere leveret en så stor mængde at den samme type søm. Vi fik løst opgaven og fik til gengæld rigtigt meget PR ud af leverancen."


KÅRE MØLLER, TRÆLASTDIREKTØR, STARK

Dit eget login

Du vil få mulighed for selv at hente dine billetter, når du logger på dit eget sponsor-login.