Kurser på Aarhus Teater

På Aarhus Teater har vi et stærkt fokus på vidensdeling – på tværs af afdelinger, teatre, brancher, ja endda landegrænser.

Det er hverdag at skulle tænke ud af boksen med stramme deadlines og der skal præsteres hver aften. De mange kreative og professionelle fagspecialister samlet under ét tag giver en unik mulighed for at suge til sig. Derfor tilbyder vi nu forskellige kurser, som er tilpasset jeres mere erhvervsorienterede verden og som tager afsæt i jeres aktuelle behov for kompetenceudvikling blandt ledergruppen, salgsteamet mv.

Skal vi sammensætte et kursus til jer?
Lad os begynde med en uformel snak

kontakt

ARRANGEMENTS- OG PARTNERSKABSCHEF
RIKKE DUEHOLM
rikke.dueholm@aarhusteater.dk
Mobil nr. 4213 4680

Bliv f.eks. undervist i: 

PRÆSENTATIONSTEKNIK
Fang og fasthold dine lytteres opmærksomhed med hjælp fra f.eks. retorikerens hjælpemidler til tale og taleskrivning.

PERSONLIG PERFORMANCE
Brug din krop og stemme optimalt, vær bevist om din udstråling, træng igennem og indtag rummet du står i.

KREATIVE TANKER
Brug teaterverdenens virkemidler i din hverdag, og få input til f.eks. indretning af messestande eller nye måder at pitche dit produkt på. 

Eller måske er det noget helt andet, I har brug for?
Vi sammensætter kurset efter jeres behov og ønsker.

DAGSKURSER TILRETTELAGT TIL DIN VIRKSOMHED

Vores kurser tager udgangspunkt i teatrets virkemidler, men har jeres virkelighed som omdrejningspunkt

Vi bruger HELE huset

Fra prøvesal til Store Scene

En kursusdag på Aarhus Teater skal være inspirerende og anderledes, og derfor udnytter vi vores unikke hus, så I bl.a. bliver undervist flere forskellige steder i løbet af dagen. Skift af rum giver energi og nyt fokus. Bliv f.eks. undervist under prismelysekronerne i Kampmann Salen, bliv varmet op i prøvesalen eller fremfør din præsentation med fornyet power på en af scenerne.

Underviserne

Vores hold af undervisere består bl.a. af skuespillere, voice coaches, retorikere, scenografer og instruktører - alle er de tilknyttet teatret, og bruger aktivt deres egne fif og tricks til hverdag. De har alle erfaring med undervisning til både private og erhvervslivet, og formår at tilpasse deres kerneområde til nyttig viden og brugbare redskaber for jer. 

Undervisningen indeholder både teori, praktiske øvelser samt personlig feedback.

En samlet pakke

Undervejs i kursusdagen skal der tankes op med energi og gives tid til at "lade synke ind". I pauserne forkæles I med god og nærende forplejning fra Cafe Hack.

Dagskurserne afholdes typisk for 15-20 pers.

Et fantastisk sted og omgivelser, der emmer af historie. Super inspirerende og anderledes forum at mødes i.
Direktør Niels Bang Hansen, Danske Bank
"Kære Aarhus Teater
Tusind tak for et fantastisk program, I havde skruet sammen til os, et godt samspil mellem temaerne. Instruktørerne var gode til at sætte alle i centrum. Øvelsen på scenen var sublimt god, og feedbacken til os var super god. Virkelig brugbart. Det, der særligt rykkede, var når den enkelte var i fokus. Det var meget lærerigt og gav input til anvendelse og afprøvning i hverdagen. Et fantastisk sted og omgivelser, der emmer af historie. Super inspirerende og anderledes forum at mødes i. Stor tak til alle på teateret, der har været med til at give os denne fantastiske oplevelse. God forplejning, værtskab og service. Dejlige mennesker – positive – dygtige og spændende. Jeg er personligt af den overbevisning, at I har gang i noget, der er virkelig brugbart, og kan bruges i bredere forstand. Jeg har jævnligt møder med forskellige konsulenter og har rost vores ophold hos jer til skyerne."
Direktør Niels Bang Hansen, Danske Bank, Business Banking