KURSER & UNIKKE MULIGHEDER

Vil du høre mere?

Kontakt arrangement- og partnerskabschef Rikke Dueholm
rikke.dueholm@aarhusteater.dk 
tlf.: 4213 4680

At være leder handler om personlig performance

Fra ide – til konkretisering – til produktudvikling – til formidling – til salg – til bundlinje. Betydningen af god og befordrende kommunikation er signifikant. Man skal være meget bevidst om sin fremtoning og kropssprog, sin stemmeføring og sin retorik i budskabet. Nøjagtig som på teatret. En forestilling opstår som en ’nødvendighed’ for at fortælle en bestemt historie. Vi skal have et samlet teater, hvor alle faggrupper er i øjenhøjde med hinanden. Instruktører, scenografer, skuespillere, dramaturger, scene-, lyd- og lysteknikere, sminkører og frisører, rekvisitører, skræddere, billetsalg, marketing, lønkontor osv. Alle afdelinger bidrager med hver deres til det store fælles resultat - forestillingen. Efter otte ugers prøver er alt klar til premieren. Dét, der gør det muligt, er menneskelig indsigt, respekt og en god kommunikation. Vi ved, hvor vigtig kommunikation er, både det talte ord, men i lige så høj grad de subtile, non-verbale, bevidste og ubevidste signaler, der bidrager til budskabet. Vi lever af at skabe og fortælle budskaber.

DAGSKURSER TILRETTELAGT TIL DIN VIRKSOMHED

Aarhus Teater tilbyder nedenstående kurser. De skræddersys altid, så de er tilpasset dit behov. Har du andre ønsker til kurser, så tøv ikke med at kontakte os.

PRÆSENTATIONSTEKNIK

Hvordan kommer jeg udover scenekanten med mit budskab?
Et kursus om det at indtage scenen scenevant med ro, overblik og overskud. Lær om retorik og det at være tryg ved spontan publikumsudfordring.

AT TURDE DET!

På kurset undervises du i at forholde dig til ’lige nu og her’. At være naturligt tilstede og ikke være bange for kontroltab. At opøve evnen til at vende et ’nej tak’ til et ’ja tak’.

NY LÆRING/OMSTILLING

Fra flovt til sjovt!
Hvordan overvinder jeg min modstand mod nye opgaver, som ikke ligger lige til højrebenet? Hvordan beholder du fodfæstet og skaber tryghed i det ukendte møde? Det kan handle om en ny opgave, som du umiddelbart ikke finder dig til rette i. Skal du fx begynde at ringe uopfordret ud til potentielle kunder? Skal du lære at takle afslag og irritation? Kurset giver dig gode redskaber til at få overskud og glæde ind i arbejdet med nye arbejdsopgaver.

Kursusdeltager

"Min 1½-dags teaterkarriere sammen med ledergruppen i Danske Bank har sat dybe spor. I har virkelig fat i noget, som har meget effekt" 

LEDERKURSER

Teatrets skuespillere og instruktører ved om nogen, hvad det vil sige at skulle ’levere en vare’. De kender og anerkender udfordringen ved at skulle præstere ’live’. De ved, at sceneskræk kan ligge på lur. Men den skræk er også er individuel. Nogle har angsten i intellektet, andre blokerer i kroppen. Skuespillere er fagfolk med uddannelse og erfaring i at forstå og tackle de mekanismer, der tricker de uhensigtsmæssige ’snubleliner’, man møder. Vi tilbyder jer en Masterclass i ledelse.

2-dags lederkurser

2 dages intensivt og eksklusivt kursus for virksomhedens ledelse med præsentationsteknik, retorik i tale og taleskrivning, personlig udstråling, fremtræden og virksomhedsscenografi. Kurset skræddersyes efter samtale og forventningsafstemning.

Det var helt vildt fantastisk. Det bedste leder-”kursus”, jeg har været på... - med længder til nr. 2. - SMUKT!
Kursusdeltager
Direktør Niels Bang Hansen, Danske Bank, Business Banking

"Kære Aarhus Teater
Tusind tak for et fantastisk program, I havde skruet sammen til os, et godt samspil mellem temaerne. Instruktørerne var gode til at sætte alle i centrum. Øvelsen på scenen var sublimt god, og feedbacken til os var super god. Virkelig brugbart. Det, der særligt rykkede, var når den enkelte var i fokus. Det var meget lærerigt og gav input til anvendelse og afprøvning i hverdagen. Et fantastisk sted og omgivelser, der emmer af historie. Super inspirerende og anderledes forum at mødes i. Stor tak til alle på teateret, der har været med til at give os denne fantastiske oplevelse. God forplejning, værtskab og service. Dejlige mennesker – positive – dygtige og spændende. Jeg er personligt af den overbevisning, at I har gang i noget, der er virkelig brugbart, og kan bruges i bredere forstand. Jeg har jævnligt møder med forskellige konsulenter og har rost vores ophold hos jer til skyerne."