Lærerkurser

Få inspiration og konkrete værktøjer til at arbejde med en given forestilling. 

AT Læring afholder løbende lærerkurser, hvor du får introduktion til det nyeste undervisningsmaterialer, oplæg fra eksperter, forfattere og teaterpædagoger.
Efter kurset er du klædt godt på til at tage øvelser og tanker direkte med ind i klasselokalet. 

Lærerkursus:
Et Juleeventyr 

Lærerkursus ET JULEEVENTYR

Tirsdag d. 1. november 2022

Vil du ha’ ny inspiration og konkrete ideer til at arbejde med Dickens’ Et Juleeventyr? Og vil du høre, hvorfor det giver mening at inddrage teateræstetiske læreprocesser i danskundervisningen? Så er dette lærerkursus noget for dig.

ET JULEEVENTYR vender tilbage
Dickens’ fabelagtige julefortælling handler om gnieren Ebenezer Scrooge, som ender med at åbne sit hjerte. Et Juleeventyr spillede for udsolgte huse i 2020, fik et hav af anmelderstjerner og modtog Reumert-nomineringer, bl.a. som Bedste Forestilling og Bedste Mandlige Hovedrolle. Nu kan du og dine elever se eller gense forestillingen med mesterlige Jacob Madsen Kvols i den bærende rolle.

Video fra opsætningen i 2020

PRAKTISK INFO

tID
Tirsdag d. 1. november 2022 kl. 14:00 -18:00 - herefter spisning og teaterforestilling på Store Scene kl. 19.30 .

målgruppe
Særligt relevant for lærere i dansk, engelsk og drama i indskoling/mellemtrin

forplejning
Der vil være kaffe, te og vand undervejs samt en let ret og en øl, vand eller vin kl. 18. Det vil være en god idé at spise frokost inden kurset.

forestilling
Deltagerne får en billet til forpremieren på Et Juleeventyr
d. 1. november kl. 19:30

pris

350 kr. pr. deltager. I prisen indgår oplæg, forplejning og teaterforestilling

Online tilmelding
Køb din billet til kurset via https://atskolebooking.billetten.dk/

Din bestilling er bindende fra en uge inden kurset. Herefter er der et aflysningsgebyr på 350 kr.

Dem kan du møde på lærerkurset

Teaterpædagog og dansklærer Mette Thule Frank, giver en grundig indføring i undervisningsmaterialet til Et Juleeventyr, og de forskellige muligheder, du har for at bruge Et Juleeventyr i din undervisning.

ATL-teamet
Intet lærerkursus uden praksis ’på gulv’! Teaterpædagogerne fra AT Læring laver en praksisworkshop med enkle øvelser, du kan overføre direkte til din undervisning.

benjamin la cour

Scenograf/kostumedesigner bag Et Juleeventyr, Benjamin La Cour.
I første del inviterer Benjamin jer ind i laboratoriet og fortæller om arbejdet med at skabe kostumer og scenografi til forestillingen. I anden del viser Benjamin jer, hvordan I med simple midler kan lave et miniteater i pap og fortælle historier, lege med skuespillerfigurer, scenografi og rekvisitter.

Lisbet Hastrup Clausen

Lektor i Dansk fra Læreruddannelsen i Aarhus, Lisbet Hastrup Clausen
Lisbet fortæller om teateræstetiske læreprocesser og hvorfor det give mening at bruge drama i danskundervisningen. Oplægget krydres med konkrete eksempler. Lisbet er desuden fast underviser på AT Lærings efteruddannelse for dansklærere Ej blot til lyst.

AT læring