BRUG VORES LOKALER

ET HELT SÆRLIGT ARRANGEMENT

Lad Aarhus Teater sætte scenen for dit næste arrangement eller møde, hvor mulighederne er mange og stemningen unik.

Aarhus Teater emmer af kunst, liv og historie, så hvorfor ikke lade os være kulissen for jeres næste arrangement eller møde på Aarhus Teater? Vores unikke og stemningsfyldte lokaler bookes til møder, arrangement, konference etc. med 6 til 700 deltagere – ja kun fantasien sætter grænser.

 • Benyt vores unikke lokaler i hjertet af Aarhus
 • Tilføj lidt teatermagi til dit arrangement
 • Brug teatret – vi har også åbent udenfor almindelig teatertid

 

Ønsker I en uforpligtende fremvisning eller vil I blot høre mere om, hvordan Aarhus Teater kan være behjælpelig med at gøre jeres arrangement eller møde uforglemmeligt, står vi altid klar til at hjælpe.

Arrangementskoordinator
Marie Stensgaard Pedersen 

arrangement@aarhusteater.dk / 4213 4668

Arrangements- og partnerskabschef
Rikke Dueholm

arrangement@aarhusteater.dk / 4213 4680

VORES LOKALER

Som i en teaterforestilling er I selv med til at sætte scenen for, hvad I vil. Det kan være fester, galla med rød løber og fakler, receptioner, konferencer, VIP-middage, bestyrelsesmøder, ansættelsessamtaler, store og små kunde- eller medarbejderarrangementer, kurser, go’morn- og gå hjem-møder og meget mere.

VORES SCENER

Scenen er oplagt til de store konferencer, hvor lyd og lys skal være i top og får kun det bedste er godt nok.

Store Scene består af tre niveauer; gulvet med 350 siddende personer, 1. balkon med 150 siddende personer + 2 kørestolspladser og 2. balkon med 188 pladser. Det giver i alt 690 pladser.

Der er faste stolerækker i en klassisk "biografopstilling". Rummet er oplagt til fremlæggelser eller præsentationer, da der kan etableres en AV-skærm på scenen, og der er godt udsyn fra alle sæder. Kapaciteten er ca. 270 personer.

Det er vores mere eksperimenterende scene, hvor rummet ændrer sig markant fra gang til gang. Der er som udgangspunkt plads til ca. 80 pers..

Det er en klassisk 'black box' med stolerækker og fast scene. Der er plads til ca. 80 pers.

VORES PUBLIKUMSOMRÅDER

Det største publikumslokale ved Store Scene, som kan rumme ca. 120 pers. stående og op til 100 pers. siddende på stolerækker. Plads til ca. 90 spisende gæster ved borde.

Lokalet har fast integreret AV-udstyr, lydanlæg og akustisk dæmpning.

Publikumslokale ved Store Scene med plads til ca. 80 pers. stående gæster og ca. 50 pers. siddende ved enten borde eller på stolerækker.

Lokalet har fast integreret AV-udstyr, lydanlæg og akustisk dæmpning.

Det ideelle mødelokale for op til 18 pers. siddende ved det klassiske, ovale bord.

Lokalet har endvidere fast integreret AV-skærm og akustisk dæmpning.

Buegangen er et foyerområde på 1. balkon ved Store Scene, som også forbinder Kampmann Salen og Otto Mønsteds Salon. Plads til ca. 250 personer og op til 140 pers. siddende ved borde.

Scala Foyer er området som forbinder scenerne Scala, Stiklingen og Studio. Rummet har egen indgang via Billetservice og har plads til ca. 270 pers. stående gæster og ca. 150 pers. siddende ved borde eller ca. 100 siddende på stolerækker. Lokalet har en fast integreret bar og lydanlæg.

Færdige mødepakker

Afhold dit dagsmøde i vores elegante rum, hvor du blot skal fokusere på mødets dagsorden

Aarhus Teater tilbyder mødepakker i vores elegante lokaler, hvor alt er inkluderet:

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Sødt eftermiddagssulten
 • Kaffe, vand og friskskåret frugt under hele mødet
 • Lokaleleje
 • AV-udstyr
 • Servicepersonale, der vil være behjælpelig dagen igennem

Kongeværelset

– til det eksklusive dagsmøde for 6-15 pers.

Mødet afholdes omkring et stort, smukt ovalt mødebord og med en stor AV-skærm forenden. Lokalet vil med sin smukke og mere intime atmosfære danne en hel eksklusiv ramme for dit møde.

PRIS 995 kr. pr. pers. (inkl. moms)

Kampmann Salen

– til det større dagsmøde for 15-90 pers.

I det stemningsfyldte lokale er der mulighed for forskellig bordopstillinger samt stolerækker. Salen har et stort integreret lærred med projektor samt nyt højtalersystem – alt med brugervenlig betjening. 

PRIS 895 kr. pr. pers. (inkl. moms)

Vores scener

Der er selvfølgelig også mulighed for at lave specialdesignede møder og arrangementer i vores teatersale; Store Scene (150-690 pers), Scala (100-275 pers), Studio og Stiklingen (50-90 pers. Prisen afhænger af arrangementets størrelse.

Pakkerne tilbyder også som halvdags.

Det siger vores gæster om deres besøg hos os...

"Jeg vil bare sige kæmpe stort tak for i dag. Det var helt perfekt med den ekstra række stole (jf. retningslinjerne for Covid-19) og al teknik spillede, som det skulle."

Joan Nadal, Aarhus Universitet

"Hvor var det en fornøjelse at komme ud at bruge stemmen lidt igen. Og så i det smukke rum med udsigt til Århus Domkirke, der ligger så tæt på teatret, at vi næsten kunne se kalkmalerierne indenfor."

Katherine Diez, foredragsholder


Hjælp os med at hjælpe miljøet

Hos Aarhus Teater har vi en målsætning om at være en miljøbevidst virksomhed og arbejdsplads i hjertet af Aarhus, og samtidig have stor respekt for den smukke, gamle og totalfredede bygning som danner ramme om vores hverdag.

I det daglige har vi stort fokus på bl.a. genbrug, affaldssortering og bæredygtige indkøb. Vores tilknyttede restaurant, Cafe Hack, tilvælger tillige de lokale og danske råvarer, fokuserer på at minimere madspild og meget andet. 

Skal du holde møde, konference eller fest mv. hos os, hjælper vi gerne med at indtænke og tilvælge de grønnere alternativer.

Vi vil opfordre vores gæster til så vidt muligt at:

 • Benytte elektroniske medier til præsentationer, deltagerlister, dagsplaner mv.
 • Vælge bæredygtigt print, når behovet er der. Vi sørger for, at de prints der måtte være i overskud affaldssorteres og genanvendes korrekt.
 • Overveje om udenlandske eller øvrige oplægsholdere i stedet kan være med på en streaming-forbindelse, og dermed spare transporten. Vores lokaler kan alle indrettes med det nødvendige AV-udstyr.
 • Benytte de forskellige former for offentlig transport, som er tilgængelige lige i nærheden.
 • Tilvælge årstidsbestemte og lokale råvarer ved sammensætningen af dagens forplejning med vejledning fra Cafe Hack-personalet.

MEGET MERE TEATER...

Teatertur for grupper
Læs mere om teatertur for grupper
TEATERTUR FOR GRUPPER

Ta' din familie eller venner under armen og nyd en dejlig aften i teatret, hvor vi sørger for en lækker middag og spændende underholdning

AT Business
Læs mere om vores partnernetværk
BLIV EN DEL AF AT BUSINESS

Aarhus Teater har et stærkt netværk, som flere gange om året mødes til vores premierer og netværksarrangementer. Derudover er der en lang række fordele ved at være en del af netværket. Læs mere her.

Rundvisninger
Læs mere om mulighederne for rundvisning
RUNDVISNINGER

Kom med en tur bag teatrets facade og bliv klogere på husets historie, hvordan en forestilling skabes og meget mere.

Dit arrangement
Hold dit arrangement på Aarhus Teater
DIT ARRANGEMENT

Som noget helt særligt, kan du leje vores lokaler til det du lige præcis ønsker. Om det er til en fødselsdag, bryllup, receptioner eller noget helt andet... Mulighederne er mange!