Cabaret Aarhus Teater musical
Store Scene

Store Scene

Spilledage

5. maj - 11. juni 2022

Pris Inkl. gebyr

215 - 490 kr

Varighed

Oplyses lige op til premieren


Cabaret

Ikonisk musical, der transformerer Store Scene til en berlinernatklub og hylder den berusende frihed, lige inden den tages fra os

Den frække konferencier lokker os ind i en forførende verden af sang og musik i den dekadente
Kit Kat Klub: ”Willkommen … Bienvenue … Welcome!”

Vi er i det brølende og pulserende Berlin omkring 1930, samme tidspunkt som for eksempel den populære tv-serie Babylon Berlin foregår. Metropolen er en boblende tidslomme af skamløst skørlevned og frivolt frisind. Køn og kønsroller er flydende størrelser, seksualiteten er fri, og libertinere og outsidere i alle afskygninger drages dertil. Blandt andet den unge amerikanske forfatter Clifford, der kommer med toget til Berlin nytårsaften og møder den livssultne Sally Bowles, Kit Kat Klubs karismatiske hovedattraktion. I syndens tempel danses og besynges livet som en kabaret uden tanke på morgendagen. Men Hitlers magtovertagelse er nær, og hans voldsparate nazistiske brunskjorter er ikke i tvivl: Tomorrow Belongs To Me.

Cabaret er en løssluppen og fandenivoldsk musical, der lever af hele det store teatermaskineri og byder på et fornemt opbud af ørehængere som Willkommen, Cabaret, Money og If You Could See Her. Den er skrevet og komponeret af amerikanske Ebb og Kander, som også står bag musicalen Chicago. Et band placeret på scenen under ledelse af musiker Sascha Dupont og syv dansere får natklubben til at svede og svinge. Sally Bowles fortolkes af Aarhus Teaters Sofia Nolsøe, og kabaretens konferencier, Emcee, spilles af Simon Mathew, kendt fra blandt andet Lazarus og som Willy Wonka i Charlie & Chokoladefabrikken. Den dobbelte Reumert-vinder Niclas Bendixen, som også instruerede musicalen En kort en lang og tv-serien og filmen Ditte & Louise, sætter i scene. Klubbens scenografi og lysdesign skabes af Benjamin La Cour, imens kostumerne designes af husscenograf David Gehrt.

Glæd dig til et brag af en musical, hvor vi slipper alle tøjler.

Forestillingen er støttet af Vilhelm Kiers Fond

Holdet bag

Joe Masteroff
BOG AF
John Kander
MUSIK AF
Fred Ebb
TEKST AF
Niclas Bendixen
ISCENESÆTTELSE
Benjamin La Cour
SCENOGRAFI & LYSDESIGN
David Gehrt
KOSTUMEDESIGN
Signe Fabricius
KOREOGRAFI
Jesper Mechlenburg
MUSIKALSK ARRANGØR
Sascha Dupont
KAPELMESTER
Lars Gaarde
LYDDESIGN

Medvirkende

Sofia Nolsøe, Simon Mathew, Emil Prenter, Anders Baggesen, Ulla Henningsen, Mette Klakstein, Kjartan Hansen m.fl.
Cast
Gratis introduktion til forestillingen

Kom til kort, uformel og ganske gratis introduktion til aftenens forestilling.

Alle er velkomne - hvad enten du har billet, allerede har set forestillingen eller blot interesserer dig for hvorfor lige netop denne forestilling spilles.

Dato 10. maj og 24. maj

Tid Kl. 18.45-19.00

Sted Kampmann Salen

Trappe på Aarhus Teater

"Willkommen - Bienvenue - Welcome..." 

Om du har set Cabaret før eller er helt ny til musicalen, så genkender du helt sikkert dele af soundtracket. 

Da musicalen blev lavet til den berømte film i 1972 blev der også skrevet to nye sange, som blev til store hits for Liza Minelli. Opsætningen på Aarhus Teater vil ikke inkludere disse: Mein Herr og Maybe this time. 

Playlisten her på siden er fra den originale teateropsætning. 


Andre klassikere på scenen: 
Alice i Eventyrland
Spiller ikke længere
Cirkus Jul
Spiller ikke længere
Omstigning til paradis
ScalaFRA 6. maj
Romeo & Julie
Store SceneFRA 10. feb.

Vil du vide mere? 

Forestillinger på Aarhus Teater skabes fra bunden og derfor er der hele tiden nyt at fortælle fra husets værksteder, øvelokaler og scener. I teatrets nyhedsbrev får du indblik i forestillingernes tilbliven, du bliver husket på når premieren nærmer sig. Og så er det også vores læsere der får først besked om nye forestillinger, ekstra billetter og særlige arrangementer. 

aarhus teaters facade