Aflyst

Covid-19

OBS!

Grundet uvished omkring, hvornår det igen vil være muligt at mødes i større forsamlinger, vil ALT ER UMULIGT få en ny spilleperiode. Har du billet til forestillingen, skal du ikke foretage dig noget. Vi vil så snart det er muligt skrive til jer på den mail, som er oplyst i billetkøbet. Vi anmoder om tålmodighed og håber på forståelse for den uvished, vi alle står i.

De nye skuespilstalenter piskes rundt i følelsernes manege

Nu skal vi for alt i verden vise dem, at vi kan være følsomme og synge og danse og råbe og rase og græde og være fortvivlede og forelskede og forladte og hamrende humoristiske! Vi skal vise dem, at vi alle seks i løbet af én forestilling kan gennemløbe hele registret, så de kan se, præcis hvem vi er.

Og der står de så og tripper fulde af angst og forventning. Og inderst inde ved de, at det er fuldstændig umuligt at vise, hvem man er, på under to timer. Hvis ikke det var så fantastisk en mulighed, ville det nærmest være tragi-komisk.

Aarhus Teaters nye huskunstner, Nanna Cecilie Bang, har skrevet afgangsforestillingen til de seks skuespillere fra Den Danske Scenekunstskole, Aarhus. Instruktør Helle Rossing sætter Alt er umuligt i scene. Både Helle Rossing og Nanna Cecilie Bang kender på egen krop den situation, de seks spillere står i. De er nemlig begge uddannet skuespillere fra samme skole.

Glæd dig til at opleve de nye talenter – det er her, du ser dem først.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Den Danske Scenekunstskole, Aarhus


Kreativt team
Nanna Cecilie Bang
Forfatter
Helle Rossing 
Iscenesættelse
Marie Moberg
Scenografi
Medvirkende
Alle studerende ved Den Danske Scenekunstskole, Skuespil, Aarhus
Anne Laybourn
Clara Manley
Lasse Steen Jensen
Magnus Juhl Andersen
Mathilde Arcel Fock
Patrick Hansen
Introduktion til forestillingen

Tirsdag d. 12. maj kl.16

Vi tilbyder denne dag en kort introduktion til forestillingen fra kl. 16.00 i Scala Foyer. Introduktionerne er ganske gratis at overvære, hvadenten du allerede har set forestillingen, har billet til dagens visning eller blot er nysgerrig på hvorfor lige netop denne forestilling er sat på scenen. Tilmelding er ikke nødvendig.