Store Scene

Store Scene
Info om Covid-19

Dato

6. maj - 19. juni 2021

Pris inkl. gebyr

180 - 455 kr.
Børn og unge: 80 - 115 kr.

Varighed

Ca. 2,5 time inkl pause


Charlie & Chokoladefabrikken

Danmarkspremiere på den spektakulære og farverige musical fra London, som inviterer dig med ind i et magisk slaraffenland.

Glæd dig til en fortryllende godtepose, når musicalversionen af Roald Dahls magiske bog Charlie & Chokoladefabrikken lander på Aarhus Teater. En fortælling, der også er kendt fra Tim Burtons film med Johnny Depp i rollen som Willy Wonka.

Årets mest velsmagende musical

Charlie er drengen med det uspolerede barnesind og det rene hjerte. Han lever af kålsuppe og kærlighed med sin fattige familie, og hans sødeste drøm er at besøge den hemmelighedsfulde slikfabrik og møde dens mystiske ejer, Willy Wonka.

I en konkurrence er Charlie en af fem heldige børn, der vinder en hel dag på fabrikken med selveste Hr. Wonka. De kommer på en overdådig rundrejse i det syrede slikparadis, hvor sukkerstænger vokser mellem brusende chokoladevandfald, og en hær af dansende og syngende Oompa-Loompaer koger knas og stads i lange baner. Men Willy Wonka, som er en utilregnelig mand, der ikke er meget for uopdragne unger, har sin helt egen plan.

Aarhus Teaters Simon Mathew, kendt fra blandt andet Jesus Christ Superstar og Lazarus, spiller den excentriske slikmager Willy Wonka. Anders Baggesen fejrer 40-årsskuespiljubilæum på Aarhus Teater i rollen som Charlies bedstefar, Grandpa Joe. Slikposen blandes af Rune David Grue, der iscenesatte West Side Story i 2018, og et ni mand stort orkester tænder op under det musikalske bolsjekogeri. Palle Steen Christensen står bag scenografien, mens Karin Gille kreerer kostumerne.

Århus Stiftstidende

Out & About

Kristeligt Dagblad

Politiken


Holdet bag

Roald Dahl 

Forfatter 

David Greig

manuskript

Marc Shaiman

musik
Marc Shaiman
Scott Wittman
Sangtekster

Roald Dahls Charlie & Chokoladefabrikken er skabt efter David Greigs manuskript og Marc Shaimans musik. Musicalsangene er skrevet af Scott Wittman og Marc Shaiman, mens Leslie Bricusse og Anthony Newley står bag sangene til spillefilmen. Både film- og musicalsange bruges i forestillingen.

Præsenteret efter aftale med Music Theatre International (Europe)

Mathias Flint
Oversættelse
Rune David Grue
Iscenesættelse
Palle Steen Christensen
Scenografi
Karin Gille
Kostumedesign
Roine Söderlundh
Koreografi
Mathias Hersland
Lysdesign 
Søren Hansen
Musikalske arrangementer
Henrik Svenning
Kapelmester

Medvirkende

Simon Mathew
som Willy Wonka
Bertram Lyng Engelsted Jarkilde
Oskar Duvier Mehlbye
som Charlie
Anders Baggesen, Marie Marschner, Christian Collenburg, Kimmie Liv Sennova, Frederik Mansø, Jacob Madsen Kvols, Mette Klakstein Wiberg, Viktor Pascoe Medom, Andrea Øst Birkkjær, Marie Dalsgaard, Ashok Peter Pramanik, Nanna Rossen, Max-Emil Nissen, Matthew One Bailey, Dina Lorentzen, Regitze Glenthøj
Præsenteres i samarbejde med Østre Gasværk Teater, hvor den spiller fra 5. februar 2022
Østre Gasværk Teater

Vi anbefaler forestillingen til børn og voksne fra 8-110 år

Forestillingen er sponsoreret af Carletti

En hyldest til fantasien

Klæder skaber folk - og det gælder også på teatret!

Kostumedesigner Karin Gille har skabt over 60 kostumer til de godt 53 forskellige karakterer i Charlie & Chokoladefabrikken. Takket være lidt teatermagi, sminke, parykker og masker kan Store Scene prale af både folk fra hele verden, Oompa Loompaer og ikke mindre end 4 velvoksne egern (!) 

 

Kan du klare dig i fabrikken? 

I Willy Wonkas chokoladefabrik fristes de besøgende på skift af en overflod af søde sager. 

Men hvordan ville du klare dig i overfloden? Spil med og se om du kan gribe de "rigtige" ting før tiden løber ud. 

Teatermagi skabt fra bunden

Mød Aarhus Teaters to Charlie´er

Om musikken 

Roald Dahls Charlie & Chokoladefabrikken er skabt efter David Greigs manuskript og Marc Shaimans musik.
Musicalsangene er skrevet af Scott Wittmann og Marc Shaiman, mens Leslie Bricusse og Anthony Newley står bag sangene til spillefilmen.

I forestillingen bruges både film- og musicalsange. Du kan få en forsmag på de originale indspilninger her. Hvordan de lyder på Aarhus Teater må du købe billet for at høre. 

COVID-19 retningslinjer

Læs mere her


Rosé eller vin? 

Baren i forhallen åben med et begrænset sortiment inden forestillingen starter. Her vil der være snacks samt Rosé, hvidvin, cava mm. i små flasker, der sælges sammen med 2 glas, som kan tages med i salen.

Familie-bag

Mad & drikke 

Køb vores taske med godter inden forestillingen

Grundet retningslinjerne for Covid-19 vil baren ikke være åben i pausen til forestillingerne i denne sæson og publikum skal så vidt muligt blive siddende i salen i pausen, da publikumsområderne er forbeholdt kø til toilet mv.

Cafe Hack tilbyder derfor i forbindelse med Charlie & Chokoladefabrikken en lille taske med lidt mad, drikke og godter, som kan medbringes ind i salen. Tasken er tænkt til to personer - en voksen og et barn. Tasken kan kun købes i forsalg og udleveres når du ankommer til teatret.

Tasken indeholder:
- 1 stk Chokolade ciabatta
- 1 stk Rugbolle med chokolade
- 6 stk Petit four (cookies, macarons og chokolade-skumfidus)
- 1 stk Kirsebærdrik fra Frederiksdal (25 cl.)
- 1 stk Kildevand

Tasken skal købes dagen før du ankommer til teatret.

Pris kun 165 kr. pr. taske


Cabaret

OBS: Maj 2022

Store SceneFRA 5. maj
Alice i Eventyrland
Store SceneFRA 11. nov.
Vita Danica
ScalaFRA 9. jun.