Store Scene

Store Scene
Info om Covid-19

Dato

6. maj - 13. juni 2021

Pris inkl. gebyr

180 - 455 kr.
Børn og unge: 80 - 115 kr.

Alder

Anbefales fra 8 år 


Charlie & Chokoladefabrikken

Danmarkspremiere på den spektakulære og farverige musical fra London, som inviterer dig med ind i et magisk slaraffenland.

Glæd dig til en fortryllende godtepose, når musicalversionen af Roald Dahls magiske bog Charlie & Chokoladefabrikken lander på Aarhus Teater. En fortælling, der også er kendt fra Tim Burtons film med Johnny Depp i rollen som Willy Wonka.

Årets mest velsmagende musical

Charlie er drengen med det uspolerede barnesind og det rene hjerte. Han lever af kålsuppe og kærlighed med sin fattige familie, og hans sødeste drøm er at besøge den hemmelighedsfulde slikfabrik og møde dens mystiske ejer, Willy Wonka.

I en konkurrence er Charlie en af fem heldige børn, der vinder en hel dag på fabrikken med selveste Hr. Wonka. De kommer på en overdådig rundrejse i det syrede slikparadis, hvor sukkerstænger vokser mellem brusende chokoladevandfald, og en hær af dansende og syngende Oompa-Loompaer koger knas og stads i lange baner. Men Willy Wonka, som er en utilregnelig mand, der ikke er meget for uopdragne unger, har sin helt egen plan.

Aarhus Teaters Simon Mathew, kendt fra blandt andet Jesus Christ Superstar og Lazarus, spiller den excentriske slikmager Willy Wonka. Anders Baggesen fejrer 40-årsskuespiljubilæum på Aarhus Teater i rollen som Charlies bedstefar, Grandpa Joe. Slikposen blandes af Rune David Grue, der iscenesatte West Side Story i 2018, og et ni mand stort orkester tænder op under det musikalske bolsjekogeri. Palle Steen Christensen står bag scenografien, mens Karin Gille kreerer kostumerne.


Holdet bag
Mathias Flint
Oversættelse
Rune David Grue
Iscenesættelse
Palle Steen Christensen
Scenografi
Karin Gille
Kostumedesign
Miles Hoare
Koreografi
Mathias Hersland
Lysdesign 
Søren Hansen
Musikalske arrangementer
Henrik Svenning
Kapelmester
Medvirkende
Simon Mathew
som Willy Wonka
Bertram Lyng Engelsted Jarkilde
Oskar Duvier Mehlbye
som Charlie
Anders Baggesen, Ashok Peter Pramanik, Frederik Mansø, Viktor Pascoe Medom, Jacob Madsen Kvols, Marie Marschner, Kimmie Liv Sennova, Marie Dalsgaard, Mette Klakstein Wiberg, Andrea Øst Birkkjær, Christian Collenburg, Max-Emil Nissen, Regitze Glenthøj, Nanna Rossen, Dina Lorentzen, Matthew One Bailey

Mød Aarhus Teaters to Charlie´er

"Det bliver SÅ´RN en stor oplevelse"

Det var to meget glade drenge, der i oktober mødte hinanden for første gang på Store Scene. Bertram og Oskar kom nemlig begge gennem nåleøjet til audition og skal fra maj deles om rollen som Charlie i årets brag af en musical

Forud er gået en lang audition over flere måneder hvor de bl.a. spillede overfor Willy Wonka selv - også kendt som Simon Mathew fra teatrets ensemble.

Vi er slet ikke i tvivl om at det bliver en stor oplevelse for alle - også os nede i salen!

Om musikken 

Roald Dahls Charlie & Chokoladefabrikken er skabt efter David Greigs manuskript og Marc Shaimans musik.
Musicalsangene er skrevet af Scott Wittmann og Marc Shaiman, mens Leslie Bricusse og Anthony Newley står bag sangene til spillefilmen.

I forestillingen bruges både film- og musicalsange. Du kan få en forsmag på de originale indspilninger her. Hvordan de lyder på Aarhus Teater må du købe billet for at høre. 

Forestillingen præsenteres i samarbejde med
Østre Gasværk Teater

Vi anbefaler forestillingen til børn fra 8 år


ILT Festival

ILT Festival

Ude i byen
Sommer i Tyrol
Spiller ikke længere
Leonora Christina - Sandhedens Dronning
Scala