Scala

Scala

Dato

24. - 28. nov.

Pris inkl. gebyr

320 kr.

Rabat på billetten?

Læs mere her


Emma ude af takt

— Gæstespil fra Folketeatret

Emma Gads leveregler for god opførsel udsat for muntre og musikalske takter og toner

”Man må undgå al støj, idet man spiser”  -  ”Lad Dem ikke helt beherske af Deres telefon, men sæt den ud af virksomhed under et måltid sammen med gæster og under en samtale” 

Disse gode råd og mange flere gav Emma Gad for lidt over 100 år siden i bestselleren Takt og Tone – hvordan vi omgås. Glæd dig til en sjov og underholdende aften i selskab med Birgitte Raaberg, Pia Rosenbaum, Christiane Bjørg Nielsen, Tanya Lund Andersen, Henriette Rosenbeck og kapelmester Sanne Graulund.

De seks kvinder fra Folketeatrets succesforestilling Lillys Danmarkshistorie tager nu fat på Emma Gads dannelseshistorie: Folk omkring os har jo glemt, hvordan man opfører sig, ikke sandt?!

I 1960’erne og 70’erne stod autoriteterne for fald, og det blev en regel, at der ikke måtte være nogen regler. I dag er der en modbevægelse på vej, for selv om det virker naturligt for den enkelte at være på sin telefon under hele middagen, synes resten af selskabet ikke nødvendigvis, det er i orden. Der er hårdt brug for manualer til det sociale liv, og det er bemærkelsesværdigt, hvor mange af Emmas dogmer om almindelig høflighed der stadig har både underholdningsværdi og relevans.

Med humoristisk takt og velkendte toner synges og fortælles historien om Emma Gad og vor tids forhold til gyldne leveregler.

Holdet bag
Vivian Nielsen
Af
Madeleine Røn Juul
Iscenesættelse
Søren Glad
Scenografi
Jeanette Binderup-Schultz
Koreografi
Ninette Mulvad
Dramaturgi
Sanne Graulund
Kapelmester
Medvirkende
Birgitte Raaberg
Pia Rosenbaum
Christiane Bjørg Nielsen
Tanya Lund Andersen
Henriette Rosenbeck
Sanne Graulund

Sommer i Tyrol
Store Scene
Den Vægelsindede
Scala
Charlie & Chokoladefabrikken
Store Scene
Tænkepauser Live
Scala

Vi bruger Cookies! Ved køb af billetter accepterer du automatisk cookies. Læs mere