Girls & Boys på Aarhus Teater
Dato

16. - 19. juni
12. aug - 8. sept

Pris inkl. gebyr

80 - 130 kr.

Varighed

ca. 100 min. uden pause


GIRLS & BOYS

En intens monolog om når drømmelivet bliver et mareridt

“Jeg mødte min mand i køen til et Easy-jet fly, og jeg må indrømme, at jeg kunne med det samme ikke lide ham.” 

En kvinde er alene på scenen, og alt virker rigtigt og dragende, når hun fortæller om sin stormfulde forelskelse i den mand, hun gifter sig med. Han er handlekraftig og med eget firma. De har fantastisk sex. De bor pænt og snart får de to livlige børn, en pige og en dreng. Hun får gang i sin karriere. Altså, et lykkeligt ægteskab. Eller rettere: Det ligner et lykkeligt ægteskab.

Hvad sker der egentlig under overfladen? 

“Jeg kan ikke huske præcis, hvornår alting mellem os begyndte at gå virkelig galt - jeg kan bare huske pludselig at stå midt i det."

Med Girls & Boys byder vi på europæisk dramatik fra øverste hylde om, hvad det vil sige at være mand og kvinde i dag. Stykket er skrevet af britiske Dennis Kelly, der lægger mildt og næsten skæmtende fra land, for så snigende at trække os ind i en malstrøm af mørke.

Mød Aarhus Teaters stærke skuespiller Nanna Bøttcher i rollen som den navnløse kvindeskæbne, der trækker tråde til de grumme græske tragedier. Forestillingen instrueres og oversættes af Sigrid Johannesen, som har både skrevet og instrueret flere forestillinger på Sort/Hvid. Scenografien er i hænderne på Aarhus Teaters husscenograf David Gehrt, hvis scenografiske koncepter til de små scener tidligere har kunnet opleves i forestillinger som #amlet, Audition og 4:48 Psychosis.

Det er voldsomt - og voldsomt imponerende
Mortenbuckhoj.dk
"Nanna Bøttcher er rystende og hudflænsende god. Hun leverer en aldeles overbevisende, dybt troværdig, knugende stærk præstation"

Holdet bag

Dennis Kelly
Tekst af 
Sigrid Johannesen
oversættelse & iscenesættelse
David Gehrt 
Scenografi og kostumedesign
Anders Kjems
Lysdesign
Kim Engelbredt
Lyddesign
Nanna Bøttcher 
medvirkende

Vil du vide mere? 

Forestillinger på Aarhus Teater skabes fra bunden og derfor er der hele tiden nyt at fortælle fra husets værksteder, øvelokaler og scener. I teatrets nyhedsbrev får du indblik i forestillingernes tilbliven, du bliver husket på når premieren nærmer sig. Og så er det også vores læsere der får først besked om nye forestillinger, ekstra billetter og særlige arrangementer. 

aarhus teaters facade
Omstigning til paradis

OBS: Maj 2022

ScalaFRA 6. maj
Ordet
ScalaFRA 4. sep.
Romeo & Julie
Store SceneFRA 3. feb.