Scala

Scala 

Dato

10. - 14. nov

Pris inkl. gebyr

130 kr.
Unge 80 kr.

 

Aldersgruppe

fra 14 år


OPGANG2

Fængende teater om unge og deres følelser, længsler og kærlighed fra et velspillende hold af Reumert-vinderne bag 4 EVER

Opgang2s ungdomsforestilling 4 EVER væltede både anmeldere og publikum. Den vandt i 2014 en Reumert for Årets Børne- og Ungdomsforestilling og har i mere end seks år turneret land og rige rundt. I 2020 bliver 4 EVER til en trilogi, og vi glæder os til at præsentere den anden forestilling i rækken.

Med samme hold foran og bag scenen dykker også den nye forestilling ned i ungdomslivets udfordringer og spørgsmål. Hvor 4 EVER havde fokus på fire drenges intense venskab, zoomer den nye forestilling på godt og ondt ind på relationerne i en familie. Gribende, nærværende og musikalsk. Det er scenekunst, som kommer helt ind under huden på unges følelsesliv, længsler og dilemmaer.

Opgang2 er i gang med at skabe en serie af enestående, moderne forestillinger, der hver for sig og som samlet værk kan skabe håb, refleksion, genkendelse og handlekraft hos et ungt publikum. Trilogiens anden forestilling er skrevet og instrueret af Pia Marcussen, og på scenen møder du karismatiske Chadi Abdul-Karim og Nikolaj Rosengreen.

Anmeldelser
Mere kras end den barskeste dokumentarfilm (...) ikke langt til Bjarne Reuters Zappa
Teateravisen
En tekst som både rummer elegance, humor og dimensioner
Århus Stiftstidende
Det er aktuelt, og det er ungdomsteater, når det er bedst!
Den 4. væg

Holdet bag
Pia Marcussen
Manuskript og iscenesættelse
Chadi Abdul-Karim
Medvirkende
Nikolaj Rosengreen
Medvirkende

Et samarbejde mellem Aarhus Teater og Opgang 2 Turneteater


Charlie & Chokoladefabrikken
Store Scene
100 Sange

100 Sange

Stiklingen
Vita Danica
Scala
A Clockwork Orange
Studio

Vi bruger Cookies! Ved køb af billetter accepterer du automatisk cookies. Læs mere