Scala

Scala 

Spilledato

Forestillingen spiller ikke længere på Aarhus Teater

 

Aldersgruppe

fra 14 år


OPGANG2 Turnéteater

Rottweiler 

Fængende teater om unge og deres følelser, længsler og kærlighed fra et velspillende hold af Reumert-vinderne bag 4 EVER

Opgang2s ungdomsforestilling 4 EVER væltede både anmeldere og publikum. Den vandt i 2014 en Reumert for Årets Børne- og Ungdomsforestilling og har i mere end seks år turneret land og rige rundt.

Rottweiler er anden del i OPGANG2 TURNÉTEATERs trilogi om kærlighed og relationer mellem mennesker og er en forestilling om en familie i opløsning og tre søskendes kamp for at holde fast i sig selv og hinanden. Om den kærlighed der findes i en familie og hvad der sker, når dele af den, går i stykker og en stor hund dukker op.

Rottweiler er en musikalsk teaterfortælling med tråde til den klassiske tragedie. En fortælling om tre børn der bliver kastet ud i en eksistentiel krise, hvor hverdagen de kendte og levede på et øjeblik forsvinder. Ændre det på deres forhold og hvor meget i en familie tager man for givet? En forestilling om familie, kærlighed, skilsmisse, krise og livsvalg.

Med samme hold foran og bag scenen dykker også den nye forestilling ned i ungdomslivets udfordringer og spørgsmål. Hvor 4 EVER havde fokus på fire drenges intense venskab, zoomer den nye forestilling på godt og ondt ind på relationerne i en familie. Gribende, nærværende og musikalsk. Det er scenekunst, som kommer helt ind under huden på unges følelsesliv, længsler og dilemmaer.

Opgang2 Turnéteater er i gang med at skabe en serie af enestående, moderne forestillinger, der hver for sig og som samlet værk kan skabe håb, refleksion, genkendelse og handlekraft hos et ungt publikum. Trilogiens anden forestilling er skrevet og instrueret af Pia Marcussen, og på scenen møder du karismatiske Chadi Abdul-Karim og Nikolaj Rosengreen.

Iscene

Hvem der bare kunne opleve det for første gang igen

Sagt om OPgang2:
Det er aktuelt, og det er ungdomsteater, når det er bedst!
Den 4. væg

Holdet bag
Chadi Abdul-Karim & Nikolaj Rosengreen
Medvirkende
Pia Marcussen
Dramatiker
Pia Marcussen i samarbejde med Chadi Abdul-Karim
iscenesættelse
Nikolaj Rosengreen
Komponist
Chadi Abdul-Karim
Sangskriver
Inge Line Lautrup Holsteen Jessen
Gitte Bøg Hansen
Scenografi
Anders Kjems
Lysdesign
Lise Ørskov
Dramaturg

Et samarbejde mellem Aarhus Teater og Opgang 2 Turneteater