Scala

Scala

Dato

8. — 28. jan

Pris inkl. gebyr

320 kr.
Køb drink til oplevelsen

Rabat på billetten?

Læs mere her


Vita Danica 

Kom med til dansekoncert, når Pernille Rosendahl, det internationalt anerkendte Black Box Dance Company og Aarhus Teater sammen udforsker vores folkesjæl

Man taler meget om det fortabte Udkantsdanmark, om at Dannevang er knækket over og delt i land og by, folk og elite. Med Vita Danica og perler fra den danske sangskat favner sanger og komponist Pernille Rosendahl, Aarhus Teater og det anerkendte dansekompagni Black Box Dance Company det, der samler os, fremfor det, der splitter os som folk og nation.

Pernille Rosendahl, kendt fra bandet Swan Lee, X-Factor og Toppen af Poppen, har de seneste år turneret og sunget i kirker over hele landet. Her har hun oplevet det fællesskab, der ligger i at mødes om de sange, som klinger så dybt i den danske folkesjæl.

Med Vita Danica fortsætter samarbejdet mellem Pernille Rosendahl og Black Box Dance Company under visionær kunstnerisk ledelse af koreograf Marie Brolin-Tani. Sammen skabte de dansesuccesen Elsker dig for evigt over Susanne Biers film i anledning af Aarhus 2017 Europæisk Kulturhovedstad. Aarhus Teater tog med den Reumert-vindende Lyden af de skuldre vi står på hul på en billedskabende rejse ind i vores sangskat, og nu får vi en helt ny oplevelse med Pernille Rosendahls musikalske inderlighed og dansernes kropslige fortolkninger.

Vores tidligere huskunstner, den prisbelønnede Sargun Oshana, sætter i scene, arkitekt og lysdesigner Sarah Fredelund skaber universet, og kostumerne er designet af den internationale modeskaber Mark Kenly Domino Tan, som stod bag de gudesmukke kostumer i Orestien på Aarhus Teater i sæson 18/19. 

Produceres i samarbejde med

Black Box Dance Company

Holdet bag

Pernille Rosendahl
Koncept, musik og sang
Marie Brolin-Tani
Koncept og koreografi
Sargun Oshana
Koncept og instruktion
Mark Kenly Domino Tan
Kostumedesign
Søren Vestergaard
Arrangement og musik
Sarah Fredelund
Scenografi og lysdesign
Mads Horsbøl
Lyddesign
Medvirkende
Pernille Rosendahl, Søren Vestergaard, Dennis Ahlgren
Dansere fra Black Box Dance Company
Giorgia Reitani
Jaume Luque Parellada
Jasmine Gordon
Mikkel Alexander Tøttrup
Elena Nielsen
Jon Ipina

Bag konceptet står: 

Instruktør Sargun Oshana
Koncept og instruktion: Sargun Oshana
Sargun Oshana

Husinstruktør på Aarhus Teater 2017-19, kommende teaterdirektør på Teater Grob og dobbelt Reumertvinder for forestillingerne 4:48 Psychosis og denungewertherslidelser på vores Studio-scene. 

Koreograf Marie Brolin-Tani
Koncept og koreografi: Marie Brolin-Tani
Marie Brolin-Tani

Uddannet danser. Stiftede MBT Danseteater i 1992 med stor international succes. Sidenhen direktør i Skånes Dansteater og stifter af dansekompagnier for unge. Kunstnerisk leder af Black Box Dance Company siden 2013. 

Koncept og musik: Pernille Rosendahl
Koncept og musik: Pernille Rosendahl
Pernille Rosendahl 

Sanger og musiker, som slog igennem med bandet Swan Lee omkring årtusindeskiftet. Medvirkede i tv-programmet Toppen af Poppen i 2018 og har turneret både solo og med store og små orkestre. 


Scala Foyer
12. jan. kl. 18.45
21. jan. kl. 18.45
Gratis
Introduktion til forestillingen

Teatrets dramaturger inviterer til en kort introduktion på udvalgte dage før forestillingsstart. 

Introduktionerne er ganske gratis at overvære, hvadenten du allerede har set forestillingen, har billet til dagens visning eller blot er nysgerrig på hvorfor lige netop denne forestilling er sat på scenen. 

Scala Foyer
Scala Foyer
pause køletaske cafe hack
Pausetaske: Rosé til to
GØR EN GOD AFTEN BEDRE

Køb din drink til forestillingen

Grundet retningslinjerne for Covid-19 vil baren ikke være åben under og efter forestillingerne i denne sæson og publikum skal så vidt muligt blive siddende i salen, da publikumsområderne er forbeholdt kø til toilet mv.

Cafe Hack tilbyder derfor i forbindelse med forestillingen, at drikkevarer medbringes i salen i form af en lille taske som udover en halv flaske rosé til 2 personer også indeholder lidt snacks og en flaske kildevand. Tasken udleveres når du ankommer til teatret og du får tasken med hjem efter forestillingen.

Køletasken indeholder:
- Iskold rosé (flaske med 37,5 cl. )
- 1 Kildevand
- 2 glas
- Lette snacks

Drikker du ikke rosé, kan flasken ombyttes til en flaske rød- eller hvid-vin. Ombytningen skal ske ved udlevering og skal således ikke bestilles i forvejen.

Tasken kan med fordel købes inden du ankommer til teatret.

Pris kun 175 kr. pr. taske


Leonora Christina - Sandhedens Dronning
Scala
100 Sange

100 Sange

Stiklingen
Et Juleeventyr
Store Scene

Vi bruger Cookies! Ved køb af billetter accepterer du automatisk cookies. Læs mere