Kampmann Salen

Kampmann Salen

Spilledage

18. - 19. okt

Pris pr. person

80 kr. inkl. gebyr

Aldersgruppe

0 - 4 år


Gæstespil fra teater blik

Aftryk

En sanselig, poetisk og musikalsk oplevelse for de mindste om hud og hænder, vand, ler og forunderlige figurer

Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? Hvad efterlader vi? Sætter vi spor i hinanden?

Aftryk er en original og sanselig forestilling om at være til og sætte spor. Fortalt gennem krop, hud, vand og ler.

Børnene er helt tæt på de to skuespillere, Maria Grønlund Malling og Simon Voigt, og de ser alt blive til og vokse ud af rene flader, rene hænder og ben, mave og ansigt. De oplever underet, når små figurer springer frem af den store krop og bevæger sig rundt og forsvinder igen – som spor på huden, hen ad gulvet og på deres egne hænder.

Musik og lyde er skabt af de elementer, der indgår i forestillingen: stemmer, glas, ler og vand. Vi lytter til det, vi ser.

Aftryk er dansk børneteater i verdensklasse, kreeret af instruktør Gertrud Exner og Teater Blik, der turnerer ikke bare i Danmark, men også i lande som Tyskland, Frankrig, Spanien, Irland, Canada, Japan, Kina og Israel. 

Forestillingen er for de 0-4-årige og deres voksne. Glæd jer til en kropslig, poetisk og musikalsk oplevelse, der sætter fantasien løs.

Holdet bag

Gertrud Exner
IDÉ & INSTRUKTION

Simon Voigt
KOMPONIST
Catherine Poher
KONSULENT
Maria Grønlund Malling
MEDVIRKENDE
Simon Voigt
MEDVIRKENDE

Vil du vide mere? 

Forestillinger på Aarhus Teater skabes fra bunden og derfor er der hele tiden nyt at fortælle fra husets værksteder, øvelokaler og scener. I teatrets nyhedsbrev får du indblik i forestillingernes tilbliven, du bliver husket på når premieren nærmer sig. Og så er det også vores læsere der får først besked om nye forestillinger, ekstra billetter og særlige arrangementer. 

aarhus teaters facade
Alice i Eventyrland
Store SceneFRA 11. nov.
Cirkel
Kampmann SalenFRA 21. okt.