Ude i byen

Ude i byen

Spilledage

1. - 4. sep

Pris inkl. gebyr

155 kr.

OBS!

Udendørs oplevelse. Godt fodtøj anbefales.


Produktion fra Svalholm

 

BIG BANG
– Collective Matter

Koreografisk og kunstnerisk vandring gennem Aarhus Centrum i inspirerende selskab med koreografer og performere

Tag med på en anderledes vandring rundt i Aarhus til seks udvalgte lokationer på en tur, der starter på Aarhus Teater og ender på Godsbanen. BIG BANG – Collective Matter er et værk, der fører dig rundt til særlige steder i Aarhus Centrum, og hvor du kan opleve interaktiv performance, skulpturer og koreografi. Formatet er skabt af kunstnerisk leder og koreograf Nønne Mai Svalholm, der sidste år stod bag den roste danseforestilling PRIMUS på Det Kongelige Teater/K:Selekt og på Godsbanens Åbne Scene. 

Temaet er overgange: Tærskler, vi krydser. Riter, vi gennemgår. Den fysiske vandring, som publikum, koreografer og performere sammen begiver sig ud på, er også en gestus til den tid, vi har sammen, til livet og til at følges ad. Du bliver her taget med ud i et sanseligt krydsfelt mellem scenekunst og visuel kunst.

Ud over en række nyskabende koreografer medvirker SVALHOLMs livskraftige performere over 60 år, og blandt de kreative kræfter er den internationalt anerkendte danske modedesigner og multikunstner Henrik Vibskov.

Vi vil have publikum til at mærke de fællesskaber, de er en del af. I ordet fællesskaber ligger også samarbejder.
Nønne Svalholm
Kampmann Salen

Artisttalk 2. september kl.17

Hør Nønne Svalholm og Henrik Vibskov i samtale om processen og samarbejdet omkring Big Bang Collective Matter. Pris 35 kr. inkl. kaffe

Holdet bag

SVALHOLM x VIBSKOV
af
Nønne Mai Svalholm
KUNSTNERISK LEDER, IDÉ & KONCEPT
Henrik Vibskov
Nønne Mai Svalholm
SKULPTUR, INSTALLATION & KOSTUMER
Marie-Louise Stentebjerg, Ida Elisabeth Larsen, Snorre Elvin Hansen, Nønne Mai Svalholm, Klara Utke Acs, Simone Wierød, Sarah Armstrong, SVALHOLMs 60+ performere
MEDVIRKENDE

BIG BANG – Collective Matter
er skabt af SVALHOLM

i co-produktion med
Aarhus Teater og Åbne Scene Godsbanen

Støttet af

Statens Kunstfond

Augustinus Fonden

Knud Højgaards Fond


Andre forestillinger i nye formater:
En fortælling om blindhed
StudioFRA 26. okt.
Mermaid Show
StudioFRA 1. jun.
Til de lyse morgener
StudioFRA 27. jan.
Podwalk

Vil du vide mere? 

Forestillinger på Aarhus Teater skabes fra bunden og derfor er der hele tiden nyt at fortælle fra husets værksteder, øvelokaler og scener. I teatrets nyhedsbrev får du indblik i forestillingernes tilbliven, du bliver husket på når premieren nærmer sig. Og så er det også vores læsere der får først besked om nye forestillinger, ekstra billetter og særlige arrangementer. 

aarhus teaters facade