Cirkus Jul
Ude i byen

Telt på tangkrogen

Dato

Aarhus, Tangkrogen 7. - 18. dec
Ballerup 11. - 27. nov

Aldersgruppe

Fra 4 år


Cirkus Jul

Magisk juleforestilling slipper de kendte figurer fra børnelitteraturen løs i et kæmpe cirkustelt fyldt med teater, sang, dans og artisteri

Cirkus Jul er et nyskrevet og magisk eventyr, der udfolder sig i Nordeuropas største cirkustelt på Tangkrogen i vinteren 2022. I manegen under den store, røde teltdug byder vi på et betagende show med ægte teatermagi, cirkusartister, julestemning, julemusik, sang og grin for hele familien.

Cirkus Jul funklede første gang i decembermørket sidste jul og blev rost for at forene julens magi med vaskeægte cirkus. Forestillingen blev til i et samarbejde mellem Aarhus Teater, Saxo og Muskelsvindfonden, og nu går vi atter sammen om at lave en storslået udgave af Cirkus Jul. Her vil vi møde flere af de kendte figurer fra alletiders fantastiske børnebøger. Figurer, vi i generationer har været fælles om at elske.

Festlighederne samles af instruktør Heinrich Christensen, som er godt bekendt med de store formater. Han har bl.a. tidligere iscenesat Det Kongelige Teaters drama Kong Arthur både ved
Moesgaard og i Ulvedalene, og senest stod han på Aarhus Teater bag succesforestillingen Lazarus. De fantasifulde kostumer samt scenografi kreeres af Karin Gille, der også lavede kostumedesign til Aarhus Teaters Charlie & Chokoladefabrikken.

Glæd jer til en totaloplevelse med højt til loftet, som allerede starter på den lysende cirkusplads rundt om teltet med leg, læselyst og lyden af jul.

Alt overskuddet fra Cirkus Jul går til Muskelsvindfonden
Cirkus Jul - Muskelsvindfonden, Saxo og Aarhus Teater  - Foto Agnete Schlichtkrull

Glæd dig til en usædvanlig juleoplevelse spækket med fantasifuldt og musikalsk artisteri.

Start oplevelsen allerede nu med en fælles læserejse, når du sammen med børn eller børnebørn kan læse højt fra de kendte børnebøger og (gen)opdage alle de figurer, I vil møde i manegen.

Holdet bag

Heinrich Christensen
ISCENESÆTTELSE
Karin Gille
KOSTUMEDESIGN & SCENOGRAFI
Adi Zukanovic
KOMPONIST & MUSIKALSK ARRANGØR
Medvirkende
Clint Ruben, Amalie Husted Mørup, Bertram Klem og Bertram Jarkilde, Jacob Moth Poulsen, Jasmine Gordon, Kristian Holm, Ylva Maia Havndrup, Eivind Øverland, Jonathan Bendtsen

Præsenteres i samarbejde med 

Muskelsvindfonden
saxo

Med støtte fra 

SIRIUS
Aarhus Bibliotekerne