Café Hack

Cafe Hack

Tema

Fra idé til forestilling - en aften om kreativitet og passion 

Pris inkl. gebyr og mad

120 kr. inkl. en vegetarisk ret og en genstand

Dato

28. september kl.17-19


Fra idé til forestilling

En aften i Forsamlingshuset om kreativitet og passion 

At skabe en forestilling er en lang proces. En holdsport. Et resultat af rigtig mange menneskers tanker og arbejde. Når tæppet går til aftenens forestilling, ligger der oftest flere års arbejde bag. Fra idé til premiere går en lang rejse gennem mange menneskers virke og passion. Denne aften inviterer vi nogen af dem, som er en del af denne proces, ind i Forsamlingshuset.

Kom og mød Dramaturg Tine Voss Ilum, Teatermaler Ruth Grønborg og skuespiller Nanna Bøttcher i en samtale om deres virke på teatret, deres arbejdsdage og alt det som inspirerer dem.

Som altid er der i prisen inkluderet en vegetarisk simreret serveret af Cafe Hack og tilmed en valgfri genstand fra baren som serveres ved ankomst. 

Vel mødt!

Nanna Bøttcher
Nanna Bøttcher

Få en forsmag på hvad aftenen kunne bringe af snakke: 

Teatermaler Ruth Grønborg om udviklingen af en scenografi
Hvordan planlægger dramaturgiatet en teatersæson? 
Forsamlingshuset Aarhus Teater
samtale - kunst - samvær

Forsamlingshuset

Aarhus Teaters mødested for levende samtale

Danmark er de tusind forsamlingshuses land. Her samles vi om kultur, debatter, koncerter, konfirmationer, bankospil, bryllupper og begravelser. Den folkelige tradition for inspirerende samvær lever; også i Aarhus Teaters Forsamlingshuset. Her byder vi på fællesspisning, samtaler og kunstneriske indslag. Vi har holdt Teater Bingo Banko, en inspirerende aften i selskab med skuespillere fra Aarhus Teaters ensemble og en række arrangementer, hvor eksperter indbyder til samtale om forskellige emner. Også i denne sæson holder vi den levende samtale varm i Forsamlingshuset. Om filosofi, videnskab, historie, etik og aktuelle tendenser – alt sammen sat i relation til Aarhus Teater og vores repertoire. Forsamlingshuset er et mødested, hvor vi sammen kan hente ny inspiration og blive klogere på kunsten og dens rolle i samfundet.

Præsenteres i samarbejde med FO-Aarhus


Trine Holm Thomsen
Trine Holm Thomsen
Vi vil gerne give folk en oplevelse af, at vi er borgernes hus, og at de kan føle sig velkomne.

Aarhus Teater er mere end teater. Vi åbner huset for arrangementer af meget forskellig karakter for at skabe rum for fordybelse, samtale eller fællessang. Som i vores samarbejde med Aarhus Domkirke, Over Torvet, med særlige STUDIO saloner eller i vores samarbejde med Nørrebro Teaters Tænkepauser Live.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Forsamlingshuset.

Følg med på aarhusteater.dk eller TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV, hvor vi løbende annoncerer aftenerne.

Rum for fællesskaber

I teatrets rum møder vi os selv og hinanden. Her er vi sammen med andre om noget særligt. På Aarhus Teater ønsker vi at dyrke dette fællesskab, både når vi sidder sammen i salen og oplever forestillingerne, og når vi for eksempel mødes til en samtale i Forsamlingshuset eller synger sammen med Aarhus Teaters Kor. I løbet af sæsonen vil vi præsentere en lang række arrangementer, hvor fællesskabet står i centrum.


Spændingsfeltet

Spændingsfeltet

Café HackFRA 6. okt.
Tænkepauser Live
ScalaFRA 13. okt.
Over Torvet

Over Torvet

Aarhus Domkirke