Store Scene

Store Scene 
Info om Covid-19

Premiere

Det Kgl. Teater 12. maj

På Aarhus Teater

Fra 28. august

Billetpris

80-490 kr


Sæson 21/22

Teaterkoncert
Jeg er jo lige her

Storslået, ny musikforestilling over Anne Linnets liv og værk.

Det Kongelige Teater og Aarhus Teater har helt sensationelt fået adgang til hele Anne Linnets musikkatalog. Jeg er jo lige her digter sig frit ind i hendes intense og længselsfulde univers. Oplev Tusind stykker, Tabt mit hjerte, Glor på vinduer, Den jeg elsker, Marquis de Sade og mange, mange flere af Anne Linnets sange, der har dannet soundtrack for vores hjerter i årtier.

Anne Linnet skriver om sit eget liv, men sangene handler også om dig og mig, om os alle sammen. Hendes enestående tekster og legendariske sange rammer plet i vores hjerter igen og igen.

Kom og mærk Anne Linnets styrke, musikkens puls og sangene fra dit eget liv med skuespillere, dansere og liveband. Tag med os på en sjælfuld og musikalsk rejse ind i Anne Linnets verden af passion, køn og kærlighed . Jeg er jo lige her er en forestilling om passion, erotik, kærlighed og længsel.

En musikforestilling om en af vores mest elskede og markante, danske komponister og sangere – Anne Linnet. 

Anne Linnets tekster lyser i de nye musikalske arrangementer – luk øjnene og lyt med hjertet.
Thomas Bendixen, iscenesætter
En forestilling, der følger hjertets puls

Anne Linnet har som sangskriver altid haft stor fokus på tekster såvel som musikken. Hun er kendt for at kunne formidle store følelser på en enkel måde og for at beskrive livets mange facetter i ord og musik.

Jeg er jo lige her dykker ned i Anne Linnets forhold til kærligheden, som er hendes drivkraft og muse i hele hendes kunstneriske virke. Linnets sangproduktion er meget mangfoldig, og hun har gennem hele sin karriere eksperimenteret med forskellige stilarter, lyd og udtryk. 

Forestillingen følger hjertets puls og hungrende kærlighedsnarkomaner i deres evige higen efter kærlighed, og de former for kærlighed, man møder gennem livet. 

Det gælder den unge kærlighed, som opleves med en euforisk uskyld, når man netop er blevet fascineret af et andet menneske og er interesseret i at lære vedkommende bedre at kende som i kæmpehittet Smuk og dejlig

Man slår sig også frygteligt på kærligheden, og denne smerte gengives i sange som Tusind stykker og Misbrugt og forladt

Efterhånden som man modnes, bliver kærligheden også mere seksuelt eksperimenterende, hvilket kommer til udtryk i sange som Marquis de Sade og Glor på vinduer.

Forestillingen har sin urpremiere på Det Kongelige Teater 12. maj og vil efterfølgende spille på Aarhus Teaters Store Scene fra 28. august

Medvirkende på aarhus teater

Tammi Øst, Rikke Bilde, Jacob Madsen Kvols, Andrea Øst Birkkjær, Marie Marschner, Viktor Pascoe Medom m.fl
Holdet bag
Anne Linnet
Tekst og musik
Thomas Bendixen
Morten Kirkskov
Signe Fabricius
Iscenesættelse
Maja Ravn 
Scenografi og kostumedesign
Jonas Bøgh
Lysdesign
Signe Fabricius
Koreografi
Jesper Mechlenburg
Musikalske arrangementer
Rasmus Kreiner
Konceptuerende Lyddesign
Varm op med de sange du kender

Nogen har været livslang fan. Nogen er vokset op med sangene, nogen blevet gamle med sangene. Nogen kender dem kun fra radioen med jævne mellemrum. Anne Linnets sange har sat sit præg på de fleste danskere, uanset ens personlige forhold til hendes musik.  

Lur os om du kan undgå at synge/nynne med på mindst ét af numrene. 

Jeg er jo lige her kommer til at rumme nye arrangementer af 23 sange udvalgt af Anne Linnet selv.

Glitter og festtøj i et ekspressivt univers

Fra det helt skarpe og nøgne til et karneval blandet med haute couture. Hør scenografi- og kostumedesigner Maja Ravn fortælle om tankerne og inspirationen bag kostumerne til musikforestillingen Jeg er jo lige her.

Ligesom Anne Linnets sange får et nyt arrangement, får Gamle Scene (Det Kongelige Teater) og Store Scene (Aarhus Teater) et nyt look af Maja Ravn, som har ladet sig inspirere af Linnets indre, kunstneriske rum. Ravns scenografi er både moderne og organisk i sit udtryk og komplimenterer det smukke og klassiske teaterrum, som to modsætninger, der mødes og danner ramme om den moderne musik og nye forestillingsform.

COVID-19 retningslinjer

Læs mere her

køletaske pausebar cafe hack rosé
Pausetaske: Rosé til to
GØR EN GOD AFTEN BEDRE

Køb din drink til forestillingen

Grundet retningslinjerne for Covid-19 vil baren ikke være åben under og efter forestillingerne og publikum skal så vidt muligt blive siddende i salen, da publikumsområderne er forbeholdt kø til toilet mv.

Cafe Hack tilbyder derfor i forbindelse med forestillingen, at drikkevarer medbringes i salen i form af en lille taske som udover en halv flaske rosé til 2 personer også indeholder lidt snacks og en flaske kildevand. Tasken udleveres når du ankommer til teatret og du får tasken med hjem efter forestillingen.

Køletasken indeholder:
- Iskold rosé (flaske med 37,5 cl. )
- 1 Kildevand
- 2 glas
- Lette snacks

Drikker du ikke rosé, kan flasken ombyttes til en flaske rød- eller hvid-vin. Ombytningen skal ske ved udlevering og skal således ikke bestilles i forvejen.

Tasken kan med fordel købes inden du ankommer til teatret.

Pris kun 175 kr. pr. taske


Vil du vide mere? 

Forestillinger på Aarhus Teater skabes fra bunden og derfor er der hele tiden nyt at fortælle fra husets værksteder, øvelokaler og scener. I teatrets nyhedsbrev får du indblik i forestillingernes tilbliven, du bliver husket på når premieren nærmer sig. Og så er det også vores læsere der får først besked om nye forestillinger, ekstra billetter og særlige arrangementer. 

aarhus teaters facade
Romeo & Julie
Store SceneFRA 3. feb.
Kagefabrikken
ScalaFRA 19. nov.
Vita Danica
ScalaFRA 9. jun.