Studio

Studio 

Spilledage

1. - 4. juni 2022

Pris inkl. gebyr

130 kr.


Internationalt Gæstespil fra Ann Liv Young

 

Mermaid Show

Skånselsløs performance om havfruen som havuhyre

Er du klar til en vild og skamløst grænseoverskridende teateroplevelse? Så glæd dig til at møde den New York-baserede koreograf og performancekunstner Ann Liv Young og hendes dybhavsbombe af et performanceshow, Mermaid Show.

Her vender hun vrangen ud på Disneys prinsesseagtige havfrue-skikkelse og bringer hende tilbage til folkloren og de gamle eventyr. Til dengang, hvor havfruens forførende sirenesang gjorde seje søfolk så skøre og liderlige, at de måtte surres fast til masten for ikke at kaste sig i bølgerne.

Men Ann Liv Young går videre end det. For hvad sker der, når havfruen med bare bryster og slimet hale råber og synger sin kvindelighed ud i hovedet på publikum? Når hun forvandler sig til et glubsk og flænsende havuhyre, der stirrer dig lige i øjnene?

Youngs egentlige projekt er den interaktion, der sker mellem hende som kunstner og publikum. Hun er både tirrende grovkornet, saftig og poetisk, vild og vulgær. Efter mere end 10 års provokerende performanceværker på amerikanske og europæiske scener kaldes hun stadig både gal, genial og skandaløs. Én ting er dog sikker: Kedelig er hun ikke, og ingen går uanfægtet fra hendes shows.

Holdet bag

Ann Liv Young
AF & MED
Michael Guerrero
DRAMATURG
Ann Liv Young, Marissa Mickelberg, Tom Curitore
PERFORMERE

Flere forestillinger der udforsker scenerummet:
Podwalk
En fortælling om blindhed
StudioFRA 26. okt.
Til de lyse morgener
StudioFRA 27. jan.
Cabaret
Store SceneFRA 5. maj

Vil du vide mere? 

Forestillinger på Aarhus Teater skabes fra bunden og derfor er der hele tiden nyt at fortælle fra husets værksteder, øvelokaler og scener. I teatrets nyhedsbrev får du indblik i forestillingernes tilbliven, du bliver husket på når premieren nærmer sig. Og så er det også vores læsere der får først besked om nye forestillinger, ekstra billetter og særlige arrangementer. 

aarhus teaters facade