Stiklingen

Stiklingen

Spilledato

10. - 22. marts 2022

Pris inkl. gebyr

130 kr.
Unge 80 kr.

Aldersgruppe

fra 14 år


Hjertebank

Nærværende, råt og musikalsk værk om ung ­kærlighed fra Reumert-vindende ungdomsteater

Med 4 EVER-trilogien skaber Opgang2 forbilledligt ungdomsteater til tiden. Første del, der hed 4 EVER og var en historie om venskab, scorede i 2014 en Reumert for Årets Børne- og Ungdomsforestilling. Sidste år fulgte den anmelderroste Rottweiler – en musikalsk teaterfortælling om en families tragedie. Og nu glæder vi os til at præsentere sidste del af trilogien: En gribende rejse ind i ungt kærlighedsliv, hvor hjerte virkelig rimer på smerte.

Når man er forelsket, banker ens hjerte. Vildt og voldsomt. Nogen gange så hårdt, at det kan give både skrammer og blå mærker.

I tredje del af 4EVER-trilogien slås der ned på den romantiske kærlighed, når en usikker ung mand får det helt perfekte match på en datingapp. Det første store crush og det på en pige han ikke har mødt… endnu. Superlike med tre store blinkende hjerter.

Undervejs til deres første møde, står hans telefon af og han er pludselige fanget i sit eget selskab, på vej til et rendezvous med drømmepigen han ikke ved hvem er eller hvordan ser ud - udover alt det han har set i sine drømme.

Uden forbindelse til omverdenen udspiller han potentielle scenarier i sit hoved for deres første møde og når tankerne får frit løb og hjertet banker, kan det gå både frygtelig godt og frygtelig galt.

Usikker og uden den elektroniske livline påvirkes han af medpassagererne i bussen og verden der suser forbi udenfor ud. I eventyr skal helten besejre drager og trolde for at vinde prinsessen. Her er udfordringen alene alle hans indre dæmoner.

HJERTEBANK er af holdet bag 4EVER og ROTTWEILER; Pia Marcussen, Chadi Abdul-Karim og Nikolaj Rosengreen. 

Håb, frygt og hjertebank - alt det der følger med den store kærlighed

Holdet bag

Pia Marcussen
Manuskript og iscenesættelse
Chadi Abdul-Karim
Medvirkende
Nikolaj Rosengreen
Medvirkende

Et samarbejde mellem Aarhus Teater og Opgang2 Turneteater

Sagt om OPgang2:
Det er aktuelt, og det er ungdomsteater, når det er bedst!
Den 4. væg

Flere forestillinger for familien og unge: 
Romeo & Julie
Store SceneFRA 10. feb.
Cirkus Jul
Spiller ikke længere
Man vokser op
Spiller ikke længere
Alice i Eventyrland
Spiller ikke længere

Vil du vide mere? 

Forestillinger på Aarhus Teater skabes fra bunden og derfor er der hele tiden nyt at fortælle fra husets værksteder, øvelokaler og scener. I teatrets nyhedsbrev får du indblik i forestillingernes tilbliven, du bliver husket på når premieren nærmer sig. Og så er det også vores læsere der får først besked om nye forestillinger, ekstra billetter og særlige arrangementer. 

aarhus teaters facade