Sommer i Tyrol gæstespil Aarhus Teater
Store Scene

Store Scene

Dato

29. sept - 5. okt

Pris inkl. gebyr

220 – 490 kr.

Rabat på billetten?

Læs mere her


Sommer i Tyrol

Amors pile flyver mellem alpetoppene i den humørfyldte musical-komedie

På det lille, hyggelige hotel i de østrigske alper langt fra hverdagens trummerum møder vi et fornøjeligt galleri af kærlighedsramte. Her klinger de kendte og elskede toner fra sange som Ja, ja, ja – nu kommer jeg og Man kan vel ikke gøre for, at man har charme, mens der på  gæstgivergården Den Hvide Hest hersker en stemning af rent halløj på tyroler-hotellet. Overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som er forelsket i undertøjsfabrikant Sülzheimer, som mest er forelsket i sig selv, indtil han møder den charmerende og læspende Clara.

Amorinerne svæver forvildede rundt i den lune bjergluft og snor sig ind i en tvist mellem de konkurrerende fabrikanter Sülzheimer og Møller, om hvorvidt den nyopfundne undertøjsheldragt skal knappes forfra eller bagfra. Først da selveste Kejser Franz Joseph træder til, finder både knapper og kærlighed deres rette plads.

Den Reumert-belønnede instruktør Rolf Heim har bearbejdet Sommer i Tyrol med en kærlig hilsen til John Cleeses komedieserie Halløj på Badehotellet og et skævt blik på Erik Ballings filmversion af den elskede, musikalske komedie. Mathias Flint, gennem flere år et kendt ansigt på Aarhus Teater, er som overtjener Leopold i spidsen for et velklingende hold af skuespillere med blandt andre Meike Bahnsen, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll og Troels Malling.

Gæstespil fra Folketeatret

Holdet bag

Rolf Heim

Bearbejdelse og iscenesættelse

Ralph Benatzky

Musik

Erik Charell

Libretto

Nikolaj Heyman

Kapelmester

Sisse Gerd Jørgensen

SCENOGRAFI


Peter Friis

KOREOGRAFI

Nikolaj Heyman
Niels Søren Hansen

MUSIKALSK LEDELSE
& ARRANGEMENT

Medvirkende

Meike Bahnsen, Mathias Flint, Karsten Jansfort, Søren Hauch-Fausbøll, Troels Malling, Clara Ellegaard, Rikke Buch Bendtsen, Kristoffer Sass, Troels Kortegaard Ullerup, Kristine Brendstrup

MUSIKERE

Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Niels Søren Hansen


Cabaret
Store SceneFRA 26. maj
Evita

spiller i 2023

Store SceneFRA 3. maj
Erasmus Montanus
Store SceneFRA 24. aug.
Leonora Christina - Sandhedens Dronning
ScalaFRA 4. nov.