Studio

Studio 

Spilledage

27. jan - 19. feb 2022

Pris inkl. gebyr

130 kr.


Til de lyse morgener

Sammen med dig suser vi ind i festens intense nærvær, intimitet og fællesskab – alt det, vi har savnet allermest

Til de lyse morgener giver os lov til at mærke alt det, vi længtes efter, da verden var lukket ned. Det er en hyldest til de fester, der ikke stopper, før solen står op. Hvor vi sammen skråler og danser os svedige og bevæger os dybt ind i ekstasen, mens vi tænker: Hell no, jeg tager aldrig hjem, jeg vil danse for evigt!

Vi har bedt publikum om at fortælle os, hvad de har savnet allermest under nedlukningen. Og vi er gået på jagt i popkulturen og kunsthistorien efter de situationer, der igennem tiderne har lært os, hvordan vi skal feste, begære og være med hinanden. Publikum skal sammen med Aarhus Teaters Jakob Madsen Kvols og Sofia Nolsøe skabe et utopisk festscenarie og undersøge, hvordan vi er sammen i en postpandemisk virkelighed. For hvilke fællesskaber vil vi have i kølvandet på pandemien, og kan vi sammen genfinde den kollektive ekstase?

Huskunstner og scenograf Nathalie Mellbye, instruktør Amanda Linnea Ginman og huskomponist Marie Koldkjær Højlund fortsætter her det tværkunstneriske samarbejde, de udfoldede i sæsonens første STUDIO-forestilling, Når vi døde vågner.

Du er hermed inviteret til uhæmmet at fejre livet og sammen med os genfinde håbet, fremtiden og det fællesskab, hvor vi vil hinanden.

Holdet bag 

Amanda Linnea Ginman
ISCENESÆTTELSE
Nathalie Mellbye
SCENOGRAFI
Marie Koldkjær Højlund
LYDKONCEPT
Sofia Nolsøe
MEDVIRKENDE
Jacob Madsen Kvols
MEDVIRKENDE
Gratis introduktion til forestillingen

Kom til kort, uformel og ganske gratis introduktion til aftenens forestilling.

Alle er velkomne - hvad enten du har billet, allerede har set forestillingen eller blot interesserer dig for hvorfor lige netop denne forestilling spilles.

Dato 10. februar

Tid Kl. 19.45-20.00

Sted Scala Foyer

Scala Foyer

Flere forestillinger om at give slip:
En fortælling om blindhed
StudioFRA 26. okt.
Jeg er jo lige her
Store SceneFRA 28. aug.
Himmelvendt
StiklingenFRA 23. apr.
Romeo & Julie
Store SceneFRA 3. feb.

Vil du vide mere? 

Forestillinger på Aarhus Teater skabes fra bunden og derfor er der hele tiden nyt at fortælle fra husets værksteder, øvelokaler og scener. I teatrets nyhedsbrev får du indblik i forestillingernes tilbliven, du bliver husket på når premieren nærmer sig. Og så er det også vores læsere der får først besked om nye forestillinger, ekstra billetter og særlige arrangementer. 

aarhus teaters facade