Billetservice

Kontakt Billetservice

mail: billet@aarhusteater.dk

TELEFON 7021 3021
Telefonen er åben mandag-fredag kl.10-12

Billetkontoret på teatret er kun åben for personlig betjening i forbindelse med forestillinger på Store Scene og Scala. Spilletider på disse forestillinger kan ses ved at se kalenderen

Døren ind til Billetkontoret er åben, når der spilles på Studio og Stiklingen, men der vil være lukket for personlig betjening i Billetkontoret.

Indgang til Billetkontoret er i Teatergade til højre for indgangen til Store Scene.
Scenerne Scala, Studio og Stiklingen kommer man til gennem døren til Billetkontoret. 

NB! Skriv til info@aarhusteater.dk, hvis du har brug for særlig hjælp eller skolebooking. 

 

Tirsdag den 6. februar 2024 er Aarhus Teater overgået til billetsystemet Tixly. Aarhus Teater overtager fra denne dato købsaftalen tidligere gjort med Billetten A/S på vegne af Aarhus Teater. Vi overtager ikke kontooplysninger, så i tilfælde af aflysninger vil vi skulle bede om oplysninger på ny for at kunne refundere billetterne.

GODT AT VIDE...

OMBYTNING
Dine billetter til kan ombyttes til en anden spilledag i spilleperioden. Bemærk, at der kun kan ombyttes til samme forestilling. Ombytning af billetter samt teatermenu fra Hack, skal ske senest 5 dage inden forestillingens spilletid.

Gå igennem det link som sendes til dig ved oprettelse af "webprofil". Har du spørgsmål. Skriv til billet@aarhusteater.dk

AFLYSNING 
Hvis en forestilling bliver aflyst vil det fremgå på hjemmesiden, men vi vil også altid forsøge at sende info om dette direkte til publikum så hurtigt som muligt. Denne info sendes til den person som har købt billetterne til forestillingen. 

INFO
Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget angående dit teaterbesøg. Ofte vil info dog være at finde på denne hjemmeside. 

Læs mere under Ofte stillede spørgsmål

GIV ET GAVEKORT

Det er hurtigt og enkelt at købe gavekort online, du bestemmer selv gavens størrelse og kan printe gavekortet ud med det samme. Billetpriserne på teatret ligger fra 90 - 525 kr.
Gavekort kan kun udstedes på et helt antal kroner og sendes efter køb til dig mail som en pdf. 
Gavekortet kan også købes fysisk i vores Billetkontor, hvor vi også har mulighed for at give det en indpakning.


Praktiske informationer

Tjek altid vores hjemmeside. Hvis en forestilling bliver aflyst eller spilletidspunktet for en forestilling bliver ændret, vil det stå her. Vi vil også altid forsøge at kontakte dig direkte. Hvis du har registreret en e-mail eller et mobilnummer i forbindelse med dit køb, vil du modtage informationen på mail og/eller sms. Vær i den forbindelse opmærksom på, om henvendelser fra Aarhus Teater bliver sorteret fra i spamfiltret i din mailboks.

Hvis en forestilling aflyses vil du modtage en mail med et link til dine billetter.
Klik på linket og vælg herefter hvad du ønsker skal ske med billetterne til den aflyste forestilling:
• ombytte dine billetter til samme forestilling på en anden dato
• konvertere dine billetter til et gavekort
• få refunderet beløbet til din konto

For at vælge hvad du ønsker, skal du trykke ind på "vis kvittering" i mailen og vælge en af de tre muligheder. Vælger du at få beløbet refunderet, skal du også oplyse reg. og konto nummer, hvis billetterne er købt efter 6. februar 2024. Pengene refunderes til den oplyste konto inden for 3 hverdage. 

Hvis du har købt billetterne i Billetservice ved Aarhus Teater, skal du kontakte os på billet@aarhusteater.dk 

Dine billetter til kan ombyttes til en anden spilledag i spilleperioden. 

Bemærk, at der kun kan ombyttes til samme forestilling. Ombytning af billetter samt Teatermenu fra Hack, skal ske senest hverdagen inden forestillingen kl. 14.00.

Er dine billetter købt online, kan du selv ombytte dine billetter ved at logge ind på din kundeprofil. Hver ordre kan ombyttes online op til to gange gratis, herefter pålægges et håndteringsgebyr på 50 kr. pr. ordre.

Du kan også ombytte dine billetter ved at sende en mail til billet@aarhusteater.dk. Her pålægges der et håndteringsgebyr på DKK 50,- (inkl. moms) pr. ordre. Ombytningen kan ikke ske via brev.

Kunden betaler en hver difference ved ombytning af billetter, og der refunderes ikke penge ved køb af billigere billetter. Billetter kan ikke ombyttes til gavekort eller kontanter.

Du kan ombytte dine billetter til en anden dato på samme forestilling gratis via vores online billetsystem. Men kun hvis billetterne også er købt online. 

Det gøres ved at logge på "Min Side" (klik på ikon øverst th på hjemmesiden). Bemærk at du skal logge på med den mail, som billetterne er købt med.

Når du er logget ind skal du vælge fanebrevet "ordrer". Vælg de billetter du ønsker at ombytte og klik herefter på "ombyt". 

Er de nye billetter dyrene end de oprindelige skal du betale differencen. Er de billigere kan differencen ikke udbetales. 

 

Billetter tages ikke retur. Kun i tilfælde af aflysning gives pengene retur. Gebyr refunderes ikke. 

Har du købt dine billetter online kan du altid finde dine billetter igen. Du skal blot logge ind på hjemmesiden via den profil, som du har købt billetterne i og under din profil kan du se alle dine ordrer. Husk at du ved udskrivning af nye billetter ikke længere kan anvende de oprindelige - skulle de evt. dukke op. Kontakt os på mail eller på telefon, hvis du ønsker at vi skal printe dine billetter igen.

Har du spørgsmål til dit besøg på teatret og finder du ikke dit svar på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har begrænsede åbningstider i vores Billetservice på teatret, men kan træffes på mail og tlf. 

Læs Aarhus Teaters Datapolitik og Handelsbetingelser


Særlig hjælp

Kontakt os inden dit besøg

En billigere billet? 

Læs mere om vores rabatter

Oversigt over pladser

Store scene

Store Scene Aarhus Teater
Store Scene Aarhus Teater
oversigt over pladser

Scala scene

Scala scene Aarhus Teater
Scala scene, Aarhus Teater