Cafe Hack leverer

Cafe Hack ligger i Teatergaden til venstre for Aarhus Teaters hovedindgang. Restauranten har fået sit navn efter arkitekt Hack Kampmann, som har tegnet Aarhus Teater. Udover at tilbyde teatrets gæster menuer og pausebar, tilbyder vi også skræddersyede selskaber og private fester. 

Ganske enkelt eventyrligt

Firmafest eller fødselsdag. Bryllup eller barnedåb. Konference eller konfirmation. På Cafe Hack har vi stor erfaring med at afvikle selskaber af enhver slags. Vores samarbejde med Aarhus Teater giver dig eventyrligt mange muligheder for at holde din fest i unikke omgivelser, og en bred vifte af tilbud kombineret med Cafe Hacks professionelle overblik gør det – ganske enkelt – nemt at være dig.

Hos Cafe Hack er der som udgangspunkt ikke to arrangementer, der der er ens! Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, når vi sammen tilrettelægger et forløb, som kan give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Derfor finder du ingen færdigpakkede løsninger hos os. Vi vil hellere høre dine ønsker.  

Cafe Hack
Cafe Hack
Velkommen

Lad os stå for dit arrangement

Cafe Hack er moderne gastronomi, varme sommeraftener med kold hvidvin under åben himmel og varm kakao i november. Det er konfirmationer og konferencer. Det er brunch, bryllup og brasserie. Der er de helt store arrangementer, som fylder hele teatret og de små, intime selskaber i husets kringelkroge. Med sin beliggenhed i Hack Kampmanns smukke bygning er stedet imidlertid også en rejse i arkitektoniske detaljer, finurligheder og ikke mindst levet teaterliv. Tag med på en smagfuld rejse i råvarer, rum og tid.

Kontakt os per telefon eller mail og lad os give et forslag til, hvordan et arrangement kunne se ud. Eller endnu bedre: kontakt os og aftal en tid, hvor du kan komme forbi for med egne øjne at se, hvilke rammer vi kan tilbyde. Alt er selvfølgelig uforpligtende, indtil vi sætter kryds i kalenderen.

Skriv til: info@cafehack.dk 

Bryllupsfest på Aarhus Teater

På udvalgte datoer, hvor der ikke spilles teaterforestillinger, kan rammerne på Aarhus Teater bruges til en bryllupsfest.

Forestil dig at invitere dine gæster ad den røde løber til hovedindgangen på Aarhus Teater, at få middagen serveret i unikke omgivelser og efterfølgende feste hele natten – med højt til loftet på alle måder.

Vi har flere lokaler at vælge imellem afhængig af stil og økonomi. Teaterbygningen giver desuden mulighed for elegante sceneskift under det enkelte arrangement. Forløber festen eksempelvis med reception, middag og derpå bar og dans med band/DJ, kan du vælge at benytte tre forskellige lokaler arrangementet igennem. Det er med til at give en på samme tid uformel og unik stemning lige fra ankomsten.

Alt i alt tilbyder vi et planlægningsforløb, hvor i både vil blive vejledt og hørt. Vi udarbejder en afviklingsplan for festen, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

Se mere på www.cafehack.dk

Bryllup Cafe Hack Aarhus Teater
Hold dit bryllup på Aarhus Teater

Gør en god teateraften bedre

Se mulighederne for mad og drikke

 

Miljø- og bæredygtighedsprofil

Cafe Hack er beliggende inde på selve Aarhus Teater og synergien med teatrets bæredygtige politikker er derfor oplagte. 

Cafe Hack står for al servering på teatret, fra kantinedrift til pausebarer og restaurant

Med den brede spændvidde af serveringer fra restaurant- til kantinedriften er der god mulighed for at udnytte alle råvarer, mindske madspild og optimere råvareleverancerne. 

Cafe Hack og Aarhus Teater deler affaldssortering, hvor der er rig mulighed for genanvendelse. Indkøbt engangsemballage er så vidt muligt produceret af genanvendelige materialer, og sorteres og håndteres efterfølgende herefter.

Kontakt Cafe Hack

Gå til cafehack.dk

Hold dit møde eller dit arrangement i et af teatrets mange lokaler

Læs mere her

Se mere på 

www.cafehack.dk