Velkommen her

Find vej

Aarhus Teater findes ved Aarhus Domkirke lige ved Bispetorvet. Parkering i centrum kan være omstændigt, så kør hjemmefra i god tid. Der findes en række parkeringshuse og pladser i 5-10 minutter gåafstand fra Aarhus Teater. Se vejledende video nedenfor. Teatret er altid åbent en halv time før forestillingen begynder. Dørene til teatersalen lukker ved forestillingens start. Vi anbefaler derfor at komme i god tid, så du kan nå at finde din plads.

TRANSPORT
De tætteste bus-stoppesteder ved Aarhus Teater er ved Dokk1 ved Europaplads, Busgaden eller Klostertorv, som ligger kun 5-10 min fra teatret. Det er også muligt at tage Letbanen til Skolebakken.

ADGANG FOR DÅRLIGT GÅENDE OG KØRESTOLSBRUGERE
Elevator er tilgængelig ved sceneindgangen i Skolegade 4 og hjælp ydes. Der forefindes få handicap p-pladser i Teatergaden ved teatrets hovedtrappe. Handicaptoiletter forefindes ved alle scener. Bemærk at der ikke kan køres til teatret ad Skolegade efter kl.18, da Aarhus Kommune har placeret stelere/pullerter for at begrænse trafik. Læs mere under Særlig Service.

Find parkering nær Aarhus Teater

Aarhus Teater har intet P-hus. Benyt i stedet de mange omkringliggende P-huse i Aarhus C som ikke ligger langt fra teatret. De nærmeste p-anlæg findes i Dokk1 på Hack Kampmanns Plads 2, ved havnen i Navitas' p-huset, Sallings samt Magasins P-hus. Få et overblik på kortet som er vist nedenfor samt vores lille køre-video på denne side.

Parkering Aarhus Teater
Kom i god tid

Forestillingerne starter præcis

Døre som åbner inden forestillingen er dørene indtil publikumsområder. Kun ved Store Scene betyder det også adgang indtil pladserne i teatersalen. Dørene til Store Scene åbner en halv time inde forestillingen starter. Ved Scala, Studio og Stiklingen åbnes der ind til Scala Foyer en halv time inden forestillingen starter. Indgang til salen afhænger af den individuelle forestilling

Når dørene lukker, så betyder det at forestillingen går i gang og vi lukker dørene ind til teatersalen. Hvis du kommer for sent, bedes du afvente om du kan lukkes ind herefter. Det er teatrets personale som ved hvornår, hvordan og om det er muligt.  

se dagens lys

Nyd pausen før-, under og efter

Fra når dørene åbner ved hovedindgangen eller ind til Scala Foyer kan det være rart at finde stemningen frem. Måske med en kop kaffe, et glas vin, en kølig fadøl. Der er ofte åbent i baren og er der pause i forestillingen du skal se, vil du også der kunne købe snacks og drikkevarer. 

Læs mere under "Mad og Drikke"