Aarhus Teaters nyhedsbrev

 - til dig som vil holdes opdateret

Aarhus Teaters nyhedsbrev er for dig, som gerne vil holdes opdateret om vores forestillinger og øvrige arrangementer, om skuespillere og instruktører, om livet bag scenen og på teatret iøvrigt.

Enkelte nyhedsbreve vil desuden indeholde information fra Cafe Hack og arrangementer, vi laver i fællesskab med f.eks. Folkeuniversitetet, ARoS og andre.

Et par gange om måneden fortæller vi med ord, billeder og video om det sidste nye på teatret, og vi håber at du får lyst til at at besøge os med jævne mellemrum.

De oplysninger du giver os behandler vi naturligvis fortroligt, og vi opbevarer dem sikkert. Det kan du læse mere om her.

Tilmeld dig Aarhus Teaters nyhedsbrev
Ved tilmelding er jeg indforstået med, at Aarhus Teater registrerer de oplysninger, jeg afgiver i forbindelse med min tilmelding, og at teatret anvender oplysningerne til at sende mig relevante informationer og tilbud.  Læs Aarhus Teaters datapolitik. Ønsker du senere at afmelde nyhedsbrevet igen, kan du gøre det via afmeld linket, der findes i bunden af alle nyhedsbreve.

Tilmeld dig vores særlige nyhedsbrev for skoler