Betragt verden fra et nyt sted

AARHUS TEATER RYKKER UD AF HUSET OG INVITERER TIL AT OPLEVE BY OG LAND MED NYE ØJNE.

UDFLUGTEN er en charmerende bastard, en scene i krydsfeltet mellem teater, billedkunst, koreografi, musik og film.
UDFLUGTENs forestillinger vil aldrig foregå i Aarhus Teaters bygning men altid på særlige steder udenfor teaterets matrikel.

--> Bliv bevæget mens du bevæger dig

UDFLUGTEN leger med publikums forventning og byder på overraskende oplevelser af kunstneriske kvalitet. Den fysiske og mentale bevægelse er omdrejningspunktet i alle værker. Hvad enten det er til lands til vands eller i luften. En del af iscenesættelserne vil indeholde publikumsinddragende elementer, mens andre holder fast i publikums klassiske privilegium som betragtere. Hvert værk inviterer til at betragte verden fra et nyt sted.

UDFLUGTEN giver publikum en eksklusiv, ny udsigt og mulighed for at opleve oversete steder eller områder, der normalt kan være lukkede for offentligheden.

--> Et samarbejde mellem flere institutioner i Aarhus

UDFLUGTEN samarbejder med flere af byens institutioner og organisationer som fx ARoS, Aarhus Filmværksted, Aarhus Domkirke, Tivoli Friheden, GBar, Secret Hotel samt nationale og internationale kunstnere. 

UDFLUGTEN blev i perioden august 2015 - sensommer 2017 gennemført takket været et generøst bidrag på knap 1,6 mill. fra Bikubenfonden, som visionært støtter kunst og kultur og sociale formål ved at støtte og udvikle udvalgte projekter af høj kvalitet.

Logo Stoettet Af