Spillested

Aarhus Havn

Spilledato
17. - 27. aug
Spilletidspunkter
Denne forestilling spiller ikke længere på Aarhus Teater
Varighed
Ca. 3 timer og 30 min inkl. transport

anmeldelser

Aarhus Stiftstidende / “Site specific-forestillingen "Fragt" byder på fascinerende og øjenåbnende fakta, lyrik, dans og film om det globale samhandelssystem Aarhus Havn er en del af. ... Forestillingen gør noget ved én som et taleforedrag, en indendørsforestilling eller en film ikke kan. At være der, hvor tingene faktisk sker, betyder meget.”

Den 4. væg / “Det er rigtig fedt, at Aarhus Teater med denne forestilling udfordrer sig selv og sit publikum ved at skubbe grænserne for, hvor en teateroplevelse kan finde sted.”

Weekendavisen / “Fordelen ved at lukke kunsten ud af teatret er, at afstanden mellem virkelighed og iscenesættelse aftager umærkeligt. Skarverne, der har taget bolig på en forladt kran. Vandflyveren over hovet på os. Enorme MaryMærsk, der kun lægger til om torsdagen. ... I vores opmærksomme blik bliver virkeligheden endnu mere virkelig (og kunsten mindre kunstig?)”

Læs hvad anmelderkorpset mener om forestillingen på GENTÆNK TEATERANMELDELSEN

Fragt

Nyskabende teaterudflugt til Aarhus Havn

Aarhus Havn er under forvandling: her bor dansende kraner, siloer, farvede containerne og gigantiske fragtskibe side om side med nybyggede virksomhedsdomiciler. Nu tager Udflugten ved Aarhus Teater dig med på en rejse rundt i området og præsenterer dig for havnens skjulte historier – fra de globale til de lokale.

Vi fragter dig rundt i havnens eventyrlige landskab – på gå-ben, i lastbil og med båd. Her kommer du med ind i den del af havnen, hvor der normalt ikke er adgang. Vi trækker dig ud i verden med de globale varestrømme og bringer produkter og menneskelige fortællinger hjem i lasten. Vær med og oplev havnen som en forunderlig holdeplads for de historier, der knytter os sammen med hele verden.

”Fragt” er en unik oplevelse, der blander industrikultur med koreografi, hverdag med poesi, film med teater og blide bølgeslag med råbekor. Udflugten er scenekunst uden for teatrets traditionelle scenerum – her får du nye øjne på din by.

Forestillingen er skabt i et unikt samarbejde mellem Udflugten ved Aarhus Teater, Aarhus 2017, Aarhus Filmværksted, Aarhus Havn og en lang række samarbejdspartnere i Aarhus.

OBS! UDFORDRENDE TERRÆN
Forestillingen er ikke egnet for dårligt gående. 
Tilgængeligheden til lastbil og båd er vanskelig.
Pga. sikkerhedsregler ombord på skibet Jakob kan gangbesværede blive afvist, såfremt de ikke vurderes i stand til at borde skibet på forsvarlig vis. Kun et meget begrænset antal børn under 7 år kan få adgang til båden. 

Præsenteres i samarbejde med

aak

APM-Terminals

Aarhus Havn

Aarhus filmværksted

Copenhagen dream house

aarhus2017

Aarhus Havn _logo 16pos

APMT_Tag _Ver _Color Pos _JPG

 Blue RGB 2cm AAK Logo

X AAFV Logo Med Hvid BaggrundTeaser 2017

Instruktør Anne Zacho Søgaard / Dramatiker Peter-Clement Woetmann / Scenograf Siggi Oli Palmason / Koreograf Pipaluk Supernova / Komponist Andreas Bennetzen / Film Troels Engelbrecht / Musikere Charlotte Norholt, Niel Page, Johnatan Slaatoo / Medvirkende Kjartan Hansen, Gry Guldager, Matias Hedegaard Andersen, dansere og musikere fra Burkina Faso, Råbekoret Tinnitus m.fl.

Præsenteres i samarbejde med

Trailer fra forestillingen