Spillested

Godsbanens Åbne Scene

Spilledato
13. & 14. august
Spilletidspunkter
kl. 19.30
Priser
140,-

Revolution

forpremierer er din mulighed for at se sæsonens forestillinger til en reduceret pris før alle andre 

Christian Lollike rundbarberer følelsen af politisk afmagt

Finanskrise. Økonomisk krise. Politisk krise. Værdikrise. Befolkningskrise. Flygtningekrise. Energikrise. Klimakrise. Vi lever i krisernes tidsalder. Mere end nogensinde er der behov for radikale løsninger på de store udfordringer. Ja, mon ikke der kort og godt skal en revolution til!

I Christian Lollikes nye forestilling REVOLUTION artikulerer fire mennesker trangen til oprør og spørger hinanden: Kan man bygge en bedre fremtid efter IKEA-modellen ved at samle samfundsreolen på en helt ny måde? Det er nu ikke så let, som det lyder, og i et scenisk fyrværkeri af opfindsomhed tårner den menneskelige afmagt sig op. For nok har de lyst til at lave revolution,de ved bare ikke, hvor de skal rette vreden hen.

Forestillingen, der er skabt i samarbejde med Sort/Hvid, spiller vi både i og ude af huset. For selv om vi moderniserer og bygger Store Scene om, ligger vi ikke på langs. Aarhus Teater rykker i stedet en række aktiviteter ud i byen – som nu REVOLUTION, der først spiller på Godsbanens Åbne Scene og senere rykker ind på Stiklingen.

Med afsæt i tekster af kunsthistoriker Mikkel Bolt Rasmussen går instruktør Christian Lollike til stålet og ruller hele sit anarkistiske arsenal ud. Franciska Zahle laver scenografi og kostumedesign, som hun de seneste to sæsoner gjorde på både ”Medea"og Christian Lollikes ”Hospitalet”. REVOLUTION spilles af fire af Aarhus Teaters stærke, musikalske skuespillere.

OBS! Revolution spiller først på Godsbanens Åbne Scene og herefter på Stiklingen. Det er samme forestilling begge steder. Køb billet på Stiklingen i oktober her.

AF Christian Lollike Med tekster af Mikkel Bolt Rasmussen og tekstfragmenter af Sigrid Johannesen INSTRUKTØR Christian Lollike og Sigrid Johannesen SCENOGRAFI & KOSTUMEDESIGN Franciska Zahle MUSIKALSKE ARRANGEMENTER & REPETITØR Niels Søren Hansen LYSDESIGN Anders Kjems LYDDESIGN Ise Klysner Kjems MEDVIRKENDE Marie Marschner, Jacob Madsen Kvols, Rikke Lylloff, Kjartan Hansen

Om forpremierer 

På Aarhus Teater er der som regel 2 forpremierer til de fleste af teatrets egenproducerede forestillinger.

En forpremiere er en prøve med publikum, hvor der kan forekomme mindre afvigelser ifht den endelige forestilling. Aflysninger kan forekomme og billetter til forpremierer sælges til reduceret pris. 

I sensommeren sælges forpremierepakker til Store Scene og Scala, hvor man til en favorabel pris kan erhverve billetter til hele året. Derudover sættes billetter til forpremierer til salg umiddelbart op til premieren, såfremt det er relevant.