Spillested

Cafe Hack

Spilledato
tirsdag d. 21. nov
Spilletidspunkter
fra kl. 21
Priser
kr. 80,- inkl. gebyr og en skål suppe
Varighed
ca. 2 timer inkl. suppe

RAP – Forførelse eller provokation?

Kom i Forsamlingshuset tirsdag d. 21. nov. 

RAP er oprindeligt en forkortelse for ”rhythm and poetry” og er en stilart, som bevæger sig mange veje. Men har den stadig rod i undergrunden, vreden og hip-hop-miljøet, eller er den blevet en mere etableret og accepteret måde at udtrykke sig på? Kan vi sige ”undskyld” og ”so” i samme sætning?

Forsamlingshuset tirsdag d. 21. november vil tage sit udgangspunkt i  musikforestillingen ”Momentet”, som i øjeblikket spiller på Studio. Forestillingen er en teater-rap over L.O.C.’s tekster. En musikalsk rejse igennem de mere ubehagelige og utilnærmelige, men også skrøbelige sider af mennesket. En forestilling, hvor sproget i L.O.C.'s tekster, gennem et nyt musikalsk filter, opleves på ny.

Denne aften i Forsamlingshuset har vi inviteret instruktør og idémand bag forestillingen, Sargun Oshana til at tage en samtale med et panel bestående af skuespiller Nanna Bøttcher, den århusianske trio Bogfinkevej og hip-hop-ekspert og anmelder ved Gaffa Peter T. Aagaard.

Ligesom L.O.C. har både Bogfinkevej og Peter T. Aagaard alle på hver deres måde rødder i Aarhus og vil med udgangspunkt i rappens mere aarhusianske historie tage en snak om, hvordan sproget bruges i rap og hvor det er på vej hen? Nanna Bøttcher vil fremføre en af teksterne fra "Momentet" og give sit syn på, hvordan det er at arbejde med disse tekster på scenen. Er det et sprog, der efterhånden har forført os alle eller kan det stadig provokere? 

Bogfinkevej vil også give et nummer og som sædvanlig serveres der suppe inden aftenens samtale. Vel mødt