Giv en oplevelse i gave

billetter eller gavekort

Giv billetter til vores forestillinger i gave. Så tager du valget, men personen som modtager billetterne kan altid bytte billetterne til en anden dag mod et gebyr på 25 kr.

Du kan også vælge at give et gavekort til Aarhus Teater. Det kan købes online året rundt. Det er hurtigt og enkelt at købe det og du bestemmer selv gavens størrelse og kan printe gavekortet ud med det samme. Billetpriserne på teatret ligger fra 60 - 495 kr. Gavekort udstedes dog kun på et helt antal kroner fra 100 til max 2500 kr. Gavekortet sendes efter køb enten til dig som en pdf eller direkte til modtageren. Køb gavekort online - klik på billedet og gå til køb.

Koebgavekort

Gavekortet er gyldigt i 3 år fra den dag det udstedes. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.

Bemærk: Det er desuden pt ikke muligt at købe gavekort og billetter på en gang, ønsker du at købe begge dele, skal du derfor foretage to køb. Gavekortet er gyldig i 3 år fra købsdato.

PAKKET FINT IND
Gavekort kan også købes ved personlig henvendelse i Billetservice. Her kan du også få det pakket ind i en flot gaveæske. Æsken koster 10 kr.

Julepynt og svaneloft i regn

Julepynt fra By wirth og specialproducereT paraply kan købes i billetservice

I julen sælger vi i vores Billetservice de smukke "Christmas Hang on" designet af by Wirth samt vores helt specialdesignede paraply med svaneloftet indeni. Begge dele kan købes i Billetservice.

Julepynten fra by Wirth er en serie bestående af 5 forskellige dekorative juleophæng, der forestiller naturlige elementer. De 5 ophæng forestiller en grankogle, et agern, en grangren, en kristtjørn og et snefnug, og findes i materialerne egetræsfinér, upoleret messing og sprøjtelakeret metal. Christmas Hang on kan kombineres på mange forskellige måder, og er fine som ophæng i vinduer, på juletræet eller på afskårne grene. Juleophængene sælges seperat så de kan sammensættes efter ønsket udtryk.

Pris julepynt: Eg: 49 kr. / metal: 69 kr.

Pris paraply med svaneloft: 150 kr

Se åbningstider i Billetservice her

ParaplyBywirth _hangon