Spillested
Event location

Store Scene

Spilledato
24. nov - 13. jan
Fra 6 år
Priser
Fre - lør: 155 - 350 kr
Tirs-tors (få dage): 115 - 310 kr

Børn alle dage: 60 kr
Løssalgspris inkl. gebyr
Varighed
2 timer inkl. pause

Narnia

Løven, heksen og garderobeskabet

Årets familiebrag på Store Scene er den fortryllende historie om eventyrlandet Narnia.

Her sættes hele fantasien i spil, når de fire søskende Peter, Susan, Edmund og Lucy installeres af deres mor på et mystisk engelsk gods. Under en gemmeleg opdager de ved et tilfælde indgangen til Narnia i et garderobeskab, og sammen træder de ind i en magisk verden med talende dyr, skovguder, dværge og kæmper.

I Narnia regerer den onde, hvide heks. Hun har kastet en forbandelse over landet og indhyllet det i en 100-års-vinter. De fire børn drager sammen med den gådefulde og mægtige løve Aslan og hans hær i kamp for at bryde heksens magt. Det bliver et drabeligt slag om retten til at leve i frihed.

En magisk eventyrrejse for hele familien
”Narnia – Løven, heksen og garderobeskabet” er baseret på C.S. Lewis’ skattede roman af samme navn. Det er et storslået og klassisk eventyr om kampen mellem det gode og det onde, og ”Narnia” sættes i scene af Frede Gulbrandsen. Som instruktør er han især kendt for sine fantasifulde forestillinger som ”Skammerens datter 1 og 2”.

Narnia er stedet, hvor hele familien kan tage på eventyr sammen.

Faunens forvandling

Forfatter C.S. Lewis / Oversat af Hanna Lützen / Dramatiseret af Glyn Robbins / Iscenesættelse Frede Gulbrandsen / Scenografi og kostumedesign Camilla Bjørnvad / Komponist Klaus Risager / Dukkemager Karin Ørum / Lysdesign Anders Kjems / Lyddesign Lars Gaarde / Medvirkende Mette Døssing, Jacob Madsen Kvols, Anne Plauborg, Bue Wandahl, Christian Hetland, Anders Baggesen, Mikkel Becker Hilgart, Matias Hedegaard Andersen, Hanne Windfeld, Klaus Risager, Clara Ellegaard*, Alexander Krumhausen*, Johannes Zois*

*Studerende ved Den Danske Scenekunstskole, Aarhus

FORESTILLINGSSPONSOR CAC FONDEN

Gode råd til børnene i salen

Snak om det hjemmefra
Forbered den unge teatergæst på at teatret er en levende oplevelse. Det kan også være en overraskende stærk oplevelse.

Man kan være i tvivl om faren og spændingen er ægte, når man mærker levende mennesker stå på scenen. Men lige sådan kan man blive oprigtig rørt, glad og lykkelig sammen med dem.

Snak også gerne om at man får mest ud af teaterforestillingen ved at være opmærksom og suge det til sig. Småsnak og kommentarer kan sagtens vente - man risikerer alt for nemt at gå glip af noget. Og vi kan ikke spole tilbage. 

Nærværet gælder begge veje - skuespillerne på scenen kan ikke blot mærke stemningen blandt publikum. De kan også sagtens se og høre jer! 

Få det hele med
Særligt på Store Scene er der meget at kigge på. Nye detaljer, mange mennesker og måske en scenografi der allerede pirrer nysgerrigheden. Kom i god tid, find jeres pladser og få det hele ind. Så er sanseapperatet også klar til selve forestillingen. 

I må gerne hygge med slik, men overvej om de søde sager distraherer fra teateroplevelsen og måske ville blive nydt mere før forestillingen eller i pausen. 

Toilet
Gå hellere en gang for meget end for lidt, før forestillingens start. Man kan altid forlade salen - bare være diskret så de andre i salen ikke forstyrres i deres oplevelse. 

Men vær opmærksom på at det er op til vores kontrollører, hvornår I kan komme tilbage i salen til mindst mulig gene for det øvrige publikum. 

Men vigtigst:

Hyg jer, grin, græd og lev jer med i det magiske teater.