Spillested
Event location

Stiklingen

Spilledato
3. - 14. april
Priser
Alle dage: 95 kr
Løssalgspris inkl. gebyr
Varighed
Oplyses senere

OMG - Kærlighed og andre katastrofer

Kan man gradbøje katastrofer?

En krig er en katastrofe… men det er kan en bums i panden jo også være. At pisse i bukserne er altid en katastrofe. Særligt, hvis du kun ejer et par bukser.

Kærlighed er fantastisk, men kan også ende som en katastrofe, fordi der er så meget på spil. Så meget at miste.

I en tid fyldt med katastrofer ude i verden: terror, flygtningestrømme og  oversvømmelser, kan de små og store katastrofer i vores liv godt blive glemt - men de er der hele tiden!

OMG er er et udbrud, der bruges om stort og småt. Når et fly rammer et tårn - eller man bliver ramt af en mågeklat. Det er også den nye forestilling af OPGANG2 TURNÉTEATER og Pia Marcussen. En almengyldig ungdoms- og voksenforestilling om kærlighed og næstekærlighed og om de valg, vi mennesker træffer hver eneste dag, deres konsekvenser og hvordan vi påvirker hinanden – bevidst og ubevidst.

Hvad sker der, når du erklærer din kærlighed til en person du har mødt 30 sekunder forinden? Hvordan tackler en lille gul kanariefugl, at blive lukket ud til gadens vilde måger? Og når en fisk svømmer mod strømmen, opad Aarhus Å, hvor ender den så henne?

Oh. My. God

Skrevet og instrueret af Pia Marcussen / Med Stinne Henriksen, Jakob Svensmark, Sami Idrissi Hvidtfeldt og Henrik Andersen

 

OM OPGANG2 TURNETEATER

For femte gang rykker Opgang2 Turnéteater ind på Aarhus Teater med ny dansk dramatik for unge og voksne skrevet af Reumertvinder Pia Marcussen, som netop af Danske Dramatikeres også blev kåret årets manuskriptet til HABIBI.

Tidligere forestillinger fra Opgang2 Turnéteater har talt venskabsfortællingen 4 EVER (Reumert, Årets Børne-/Ungdomsforestilling 2014), skilsmisse- og immigrations-dramaet SUNNY SIDE (Informations B&U top-10 i 2016) og 2017s anmelderroste HABIBI, der ramte lige ned i debatten om danskhed, radikalisering og identitet.

Opgang2 Turnéteater er garant for højaktuelle og debatskabende teateroplevelser med bid, musik og humor. Hvert år spiller Opgang2 Turnéteater cirka 150 turnéforestillinger rundt om i hele landet, hvor perioden på Aarhus Teater er en unik mulighed for at opleve forestillingen på hjemmebane.

”Opgang2 har en skøn evne til at sætte sig ind i, hvordan det er at være teenager. Ikke hvordan forældre tror, at teenagere har det, men hvordan teenagerne selv oplever, at det er at være klemt mellem forventninger og drømme.”
Anne Middelboe Christensen, Information, 2016