Spillested
Event location

Store Scene

Spilledato
23. mar – 16. maj 2018
Spilletidspunkter
Opføres på dansk
Priser
Fre – lør: 260 – 455 kr.
Man – tors: 220 – 415 kr.
Løssalgspris inkl. gebyr
Varighed
2 timer og 30 min inkl. pause

west side story

Den gribende musicalklassiker

Wss Banner Credits

Glæd dig til en af de største forestillinger gennem tiden på Aarhus Teater, når vi i samarbejde med Aalborg Teater danser stjernerne op over Manhattan i den ikoniske musical ”West Side Story”.

Med Leonard Bernsteins musik og Stephen Sondheims sangtekster har ”West Side Story” siden premieren i 1957 på Broadway vist sig som en af de mest slidstærke og elskede i musicalens Hall of Fame. Scenen er sat med to rivaliserende ungdomsbander i gaderne i New York. Men omdrejnings­punktet er kærlighedshistorien mellem Tony og Maria, der elsker hinanden på tværs af etnicitet og ondt blod – en kærlighed, der får fatale følger. Det er en moderne og modig fortolkning af den klassiske love story mellem Romeo og Julie.

Musicalen byder på en forrygende række af tidløse sange som ”Maria”, ”America”, ”Tonight”, ”Something’s Coming” og ”I Feel Pretty”, der alle synges på dansk. I rollerne som Tony og Maria har vi Aarhus Teaters egen Mathias Flint og den blændende sopran Isabel Schwartzbach. Med instruktør Rune David Grue og scenograf Karin Gille præsenterer vi i samarbejde med Aalborg Teater et musicalshow, der på alle måder er til tiden: friskt, frækt og fuld af energi og lyst.

  • Præsenteres i samarbjde med Aalborg Teater, hvor den spiller fra 29. august 2018

Logo Aalborg Teater

musik af leonard bernstein / tekst af stephen sondheim / oversættelse kasper hoff og mathias flint / iscenesættelse rune david grue / scenografi & kostumedesign karin gille / koreografi rene vinther / arrangementer og musikalsk ledelse niels søren hansen / kapelmester og musikalsk ledelse henrik svenning / lysdesign jonas bøgh / lyddesign lars gaarde

MEDVIRKENDE Isabel Schwartzbach, Mathias Flint, Jacob Madsen Kvols, Lise Koefoed, Simon Mathew, Mathias Sprogøe Fletting,  Ashok Peter Pramanik, Christian Collenburg, Mikkel Becker Hilgart, Sofie Torp, Kasper Dalsgaard, David Elnebo, Kristine Marie Brendstrup, Marie Marschner, Anders Baggesen, Michael Brostrup, Kirstine Emilie Moses-Jacobsen, Stine Andersen, Troels Graakjær, Tone Reumert, Sebastian Skov Andersen, Nicco Olaybal, Miran Ugljen, Oliver Melander, Martin Gæbe

FORESTILLINGSSPONSOR VILHELM KIERS FONDEN

Glæd dig til West Side Story